Som zúfala zo zápalov močových ciest
Od marca sa mi už 7mi krát vrátil zápal moč. ciest. Aj po doliečení atb. mám stále bolesti pri močení každý boží deň. Gynekologička mi nepomohla, vraj nevidí žiadny problém. Na urologii doktor nič nezisil…objednal ma len o 2 mesiace na cytologiu a kalibraciu moč. rury. Citim sa z toho už ozaj hrozne, beriem brusnicové sirupy, d- manozu, rowatinex a aj urowaxom som brala a nič nepomáha 😔 vie mi niekto poradiť ako sa z toho celeho dostať ? 😔😔
Áno, ono je to vlastne logicke, ze cecko zabera, lebo pokial sa v moci nachadza cecko, vytvara tym prostredie, ktore je velmi nepriaznive pre bakterie. Ale ja som brala vyssie davky, takze to zabralo. V tych pipravkoch, co som brala predtym, bolo tiez cecko, ale len v takych smiesnych davkach. Tusim 70 mg, co mi velmi nepomohlo.
@ewellina ja bravam tisicku denne, ale tiez uz to robim tak, ze ked sa necitim dobre, dam si aj 2000
mas tenkú stenu močovej rury ktorá je extra citlivá na akýkoľvek chlad aj keď mierny. rieši to kys hyaluron. vstreknutim do steny močovodu.
Skúste..zato nič nedáte..a možno aj pomôže
Ja som si tym presla. Trvalo to od augusta do marca. Medzitym som bala d-manozu, drahe brusnicove pripravky, rowatinex, dva krat som mala ATB. Vzdy sa mi to vratilo. Nakoniec mi pomohol obycajny vitamin C - vysoke davky (1000-2000 mg denne). Brala som to vo forme prasku, ktory sa zamiesa v pohari vody, no treba vela pit, a to aj vecer, najlepsie aj v noci.
@ewellina ahoj prosim ta ten vitam C pomaha ? Aktualne riesim uz par dni mam problem bolesti moc.mechura stale chodim na wc a moc je negat to som brala antibiotika

@adaam sak toto, ze tie bakterie sa vratia. Hlavne ta ecoli. Ja som tiez po jednych atb na ecoli mala 6 mesiacov pokoj, popri tom som tiez brala d mannosu, ale po pol roku to zas prislo. Treba si dat do poriadku creva pri tej ecoli, inak sa toho nezbavime. Ale neviem, co uz mam robit s crevami. Rok uzivam jacmen a chlorelu, ktore mi velmi pomohli na travenie a stolicu, ale ocividne na ecoli nie. Ale jest lubim a nemienim sa vzdat vsetkeho dobreho ajest len zdravo cely zivot. Ale ine neviem, co by som mohla s crevami urobit.