Spadla som z cca 7 metrovej výšky na nohy
Spadla som na nohy cca zo 7metrovej výšky a boli ma spodok chrbta a trpne mi ľavá noha môžem ostať ochrnuta?
@taskataska to by môj muž v živote neurobil váži si ma a sme spolu už niekoľko rokov a práve preto ze sa snažíme o babo som sa pýtala ci to nemohlo spôsobiť poškodenie maternice 😔
Čo je ďaleko od miechy?veď ty nemôžeš vedieť či si si stavce nezlomila, neposunula.Stavce sú pár mm od miechy
Veľa stascia
@skarli a co mam akoze robit? Ona vypadne z okna a pise na kona o radu🤣pride ti to normalne? Lebo mne nie...miesto toho aby sa dala prezriet lekarom v nemocnici,pyta sa tu🙈 Moze mat skryte zranenie a ja by som sa teda bala aj zaspat ci sa zobudim☝️ Takze som sa len pekne zabavila,ale aj taky ludia musia byt ze ano
A nepomylila si autorka dopad na nohy s hlavou?
Nemusi ísť vôbec na urgent, ani na pohotovost.. Ale na psychiatru by sa zišlo. (prepáčte)
Ci keď začne najbližšie kychat, bude volať 112, lebo vyčítala to na modrom koňovi že sa jedná o covid?
Ach... Prečo tie nezmysli?
@tncka lebo asi sa tak necíti aby volala sanitku ale vyšetriť sa môže ísť... Prosí o radu a pýta sa ľudí ktorý to už zažili nie ľudí ktorý sa budú na tom rehotať jak drbnuty že spadla... Príde ti to normálne? Lebo mne nie... Ty nemusíš robiť nič teba sa to ani týkať nemusí keď niečo také zažiješ potom niečo hovor 🤦🏻♂️
@skarli ludi ktori to uz zazili? Co padli z okna 7m dopadli na nohy su plne cintoriny nie MK. Ona moze byt ok ale aj nemusi. Moze sa citi vyborne a rano sa nezobudit. Je uplne jedno co jej tu napišeme take veci by mal riesit lekar,. Ja uz by som ani okna v živote neumyvala na jej mieste.f ak toto nie je dalsia fake tema )
@skarli pýtať sa ľudí čo to zažili?? Skočíme 3 z rovnakej výšky a jedna si zlomi nohy a druhá sa zabije tretia odíde po svojich.... Podľa teba je akože úplne normálne sa na toto pýtať na MK? To,že mňa zrazilo auto a skončila som so zlomeninou neznamená, že tak skončí aj niekto iný.
@bennn niektorym ludom nevysvetlis, ze podobne otazky sa riesia na 112 a nie na mk
Mne mama povedala pribeh o chlapcovi co zoskocil zo stohu slamy... mozno 2 metre to boli. pri tom dopade sa mu natrhla oblicka. Trochu ho bolel chrbat ale bal sa nieco povedal. Isiel spat a do rana vnutorne vykrvacal.
To, ze "trpli nohy uplne daleko od miechy" fakt neznamena, ze tam nie je nic poskodene. No ale komu niet rady, tomu niet pomoci. Ak je toto vobec realny pripad. Lebo sudny clovek ide s takymto padom na traumatologiu.
Dobre ráno, som už v pohode, je to lepšie ako včera, nič mi už vôbec netrpne a ani tak neboli
Veď je -15 kto už len okna teraz umýva 🤷🏼♀️
@00bubka00 ja 😄
Ako poznam chlapa co vypadol z velkeho rebrika na 2 poschodi von (resp. poschodi?, cize to mohlo byt tak okolo 6-7m), na stavbe... a teda sanitka sa mu volala.. nic v zlom, ale pady taketo nie su na srandu, a nik nema rtg v ociach,a by to zhodnotil, akykolvek pokus odviest autom / taxikom / autobusom,aby nahodou nezabral sanitku niekomu "vazne" choremu je podla mna risk, to pre tie co by pri takomto uraze nasackovali zraneneho do auta a sibali s nim do nemocnice... Pri pade zo 7 METROV, urcite dopadla ako mačka a nič sa jej nestalo😂 tu sa bud bavime o "zvelicovani", cize ziadnych 7 metrov.. alebo proste je to vymysel... alebo z pekla štastie :D kto vie
@simca06022011 tiez uz si myslim ze to je vymysel, moja mam sa len zosuchla po rebriku cca 2,5m a doteraz ma s rukou problem a to uz je tomu vyse roka
@simca06022011 asi z pekla statsie, načo by som si niečo takéto vymýšľala
Pardón ale nedá mi.. Nespadla si náhodou na hlavičku?
@miadi veď jasné ale keby je to vážne asi by sem nič nedokázala napísať... Není to fake téma lebo poznám udalosť keď prestal fungovať motor v lietadle a ľudia museli bez padáku vyskakovať von z lietadla... Niektorý padli do vody, niektorý na zem a zomreli ale bol človek ktorý spadol do hlbokého snehu a prežil to bez zlomeniny a výška to bola cca 50m
@ibrunova zato ze som sa smykla musím byť hneď psychopatka? Len aby sa to vám nestalo potom sa vás ja opýtam ci ste nespadli na hlavičku
Ak si spadla zo 7 metrov a pristála na rovných nohách (mimochodom si asi neumyvala okná v nejakej pevnej obuvi) a dnes tvrdíš že si ok - máš jednoznačne preukazetelne nadľudské schopnosti, očividne jak mentálne tak fyzické... Zrejme si to zdedila po svojej matke zdravotacke ktorá ťa dokázala expresne diagnostikovať na diaľku cez telefón.... Byť tebou zajtra obuvam tenisky a skúsim to ešte raz, máš pred sebou sľubnú kariéru ako kaskadér...
@skarli pocula som uz aj ze dieta vypadlo z dakeho 6poschodia a prezilo to takmer nic mu nebolo .. ale rodicia neboli picnuti nepisali na kona volali zachranku a dieta dali vysetrit. Ved su skrite poranenia o ktorych nemusi tušit.? Neviem preco mas pocit ze rady- daj sa vysetrit su zle a lepsie je nechat to tak.?

@nika82 nohy mi už vôbec netrpnu je to úplne dole ďaleko od miechy, volala som s mamou zdravotníckou povedala ze to není vážne