Spánok s pozíciou hlavy na juh
Nie som zástancom nejakých povier a podobným veciam.
Ale počula som, že ani zo zdravotného hľadiska nie je vhodné mať posteľ otočenu na juh.
Preto sa chcem opýtať či tu je niekto kto spí s hlavou smerovanou na juh? Ako sa vám spí?
Ja som toľkokrát prerábala izbu, že som posteľ mala pootáčanú hádam na všetky svetové strany a vždy sa mi spalo úplne rovnako 😂 Ale ak tomu niekto verí, tak vtedy to asi vplyv má, proste placebo
:D :D :D cize ked ma niekto byt/dom orientovany tak, ze spalna vychadza na juh a nevie inak otocit postel, tak sa musi odstahovat a nikto iny sa tam nastahovat nemoze aby to zo zdravotneho hladiska neskodilo? :D
Mam postel otocenu hlavou na juh a spi sa mi paradne :D mala som predtym na zapad, na juh, na vychod aj na sever a kvalita spanku so svetovou stranou nesuvisela nijak.
@sofiapp hovorí sa , že kde si v byte lahne pes tam sa bude dobre spinkať 🙂
v obyvačke na gauči mám hlavu na juh a VŽDY mi tam padnú oči ani neviem ako...možno to bude tým progr. čo dávajú v telke...🙂

Ja a spí sa mi tak isto, ako keď som mala predtým otočenú hlavu na východ. Apropo... píšeš, že si počula, že ani zo zdravotného hľadiska nie je vhodné mať posteľ otočenu na juh - ozaj by ma zaujímal vedecký resp. medicínsky zdroj tejto informácie.