Špinenie a krvácanie. Čo mi je?
Ahojte baby potrebujem radu, neviem co to ma znamenať..Som rok po porode,mala som už ustálenú menštruáciu.pred 4 dňami mi skončila myslím nakomplet už som ani nespinila..a dnes sa zrazu pustilo spinenie a zrazu aj krvácanie..zatial nie silne,nič ma neboli,nemám žiadne iné problémy..na nete som hľadala ale odvšadiaľ na mna vyskakovala rakovina,viac ma to vystrašilo ako pomohlo..nekojim malu tak sa to nedá ani na to zvalovať .baby stretla ste sa s tým niektorá a nič to neznamenalo? Ovulácne spinenie 4dni po mrche myslím tiež to nemoze byt.dakujem. Samozrejme zavolam zajtra dr ale dlho sa u neho čaká na vyšetrenie,možno mi da termín až o týždeň tak aby ma dovtedy šľak netrafil..
@cicikmicik ja to mavam tak dva krát do roka si zmyslí a dôjde úplne mimo. Bola som u dr, ze je to normálne a vraj to je vekom . To mi povedal ked som mala ani nie 35. Uz som si zvykla
Nemôžeš byt tehotná ? Skús si spraviť tehotenský test.
Ja som tak krvácala po norm. menzese ešte dva týždne a nakoniec to bolo mimomatern. tehotenstvo. Nechcem Ta ale strašiť . Všetko dobre prajem.

@cicikmicik Myslim, ze kazdej zene sa stane, ze jej cyklus zblbne, proste sa to stava, ludske telo nie je stroj. Netreba hned hladat rakovinu, podla mna je to len proste nejaky dozvuk menzesu. Napriklad ti mohli dozriet dve vajicka a jedno o par dni neskor (stava sa taka dvojita ovulacia) a to sa tiez vyplavi o par dni neskor. A najma NIKDY NIKDY (to uz vidis aj sama) nehladat diagnozy na internete.
Ja by som pockala ako sa to vyvinie s tym krvacanim a ak by to preslo po par dnoch bez bolesti a dalsi menzes by prisiel normalne, tak by som to ani neriesila.