icon

Sprostredkovateľský bonus - reálna skúsenosť

11. aug 2021

Ahojte. Verím že sa zdržíte negatívnych komentárov o očkovaní a celej tejto situácii.

Máte niekto reálnu skúsenosť s registráciou sprostredkovania? Prišli iba kódy pri ktorých píše že sú do lotérie, keď som ich zadala cez stránku bytzdravyjevyhra napísalo mi že sú neplatné. Robím niečo zle? Alebo prídu nejaké iné kódy? Podarilo sa niekomu dotiahnuť sprostredkovateľské bonusy dokonca?

Ďakujem

Strana
z3
masinka
14. sep 2021

my sme sa registrovali 7.8., kody prisli 12.9., po registracii napisali :
Vaša žiadosť o sprostredkovateľský bonus bola zaevidovaná. Po overení údajov Vám bude odmena uhradená elektronicky na bankový účet, ktorý ste uviedli pri registrácii. O spracovaní Vašej žiadosti Vás budeme čo najskôr kontaktovať e-mailom aj prostredníctvom SMS správy.

monsm
14. sep 2021

@simkqqa dovolala som sa na tu infolinku a vraj udaj v sms (7 dni), ktoru sme dostali, je nespravny. "Treba to ignorovat" mi pani povedala 😀.
Ze peniaze budu vyplatene do 30 dni

autor
14. sep 2021

@monsm ďakujeme za info 🙂 presne toto som chcela vedieť či mám riešiť že to do tých 7 dní neprišlo

ella_smella
14. sep 2021

Baby, ja tomu nerozumiem... Kolega aj so sestrou sa registrovali navzájom ako sprostredkovatelia, majú kódy, ale nechce ich to pustiť ďalej..
Idú cez REGISTRAČNÝ FORMULÁR SPROSTREDKOVATEĽA
ako Registrovaný (zadanie sprostredkovateľského kódu):
dajú RČ bez lomítok
Sprostredkovateľský kód pre sprostredkovateľa vo forme XXXX-XXXX-XXXX
a vypisuje im to Rodné číslo alebo kód je neplatný...

simkqqa
14. sep 2021

@ella_smella a davu správne to rodné číslo? Nech skúsia vymeniť a dat toho druhého. Možno sa mýlia a dávajú to naopak

simkqqa
Autor odpoveď zmazal
simkqqa
14. sep 2021

@ella_smella ja som starých rodičov a mňa registrovala 2krát. Raz, že sme očkovaní a druhýkrat na bonus. Vypísala som ich údaje teda starého otca a kód môj. A prijali mi. Starí rodičia nemajú internet ani nič takže som všetko za nich robila, myslela som, že budú nejaké problémy s tým, ale všetko OK.

angelheart
14. sep 2021

@ella_smella vypĺňajú to správne? Majú dať - ona sprostredkovateľ a kód jeho a opačne on sprostredkovateľ a jej kód. Inak neviem, kde by mohol byť problém.
My sme to 2x vypĺňali a všeto ok. Na jeden kod pre sprostredkovateľa čakal muž síce veľmi dlho, ale nakoniec sa dočkal. Iný problém zatiaľ nebol.

anajko
14. sep 2021

@anajko tak dnes prišlo

ella_smella
14. sep 2021

@simkqqa Dakujem, nakoniec sme sa dovolali na infolinku a potvrdili nam, ze sa treba dvakrat registrovat (hoci v textoch maju napisane, ze to netreba).. Kolega sa dnes vecer pokusi znova a da mi vediet, ci to uz islo..

mefistoteles
16. sep 2021

@ella_smella @ivanka12311 @333levica Ahojte, mala som ten istý problém.
Riešenie tkvie v dvojitej registrácii: zaregistrovať sa ako očkovaný na očkovaciu prémiu a potom ako sprostredkovateľ očkovania. K registrácii ako sprostredkovateľ už potrebujeme unikátny kód očkovaného, ktorý Vám s trochou šťastia dá milý zaočkovanec do 7 dní od prijatia svojho kódu.
Treba ísť na stránku bytzdravyjevyhra.sk (pre ľudí v zahraničí, stránka prístupná len zo slovenských dát, alebo treba VPN). Hneď na úvode je veľkým ZAOČKOVANÝ, pod tým v modrom REGISTROVAŤ, toto ignorujeme, pod tým sú dva sĺpčeky: "Sprostredovateľský bonus" a vedľa "očkovacia prémia".
Toto sú navzdory veškerej logike a sedliackemu rozumu DVE rôzne registrácie. Pod stĺpčekom "sprostredkovateľský bonus" je dole "pre viac info kliknite sem". Ako cvičená opička klikneme tam a v ďalšej stránke budeme mať na výber opäť dve registrácie, ako ZAOČKOVANÝ a SPROSTREDKOVATEĽ. Tu klikneme na registrovať pod SPROSTREDKOVATEĽ: K tejto registrácii je už potrebné uviesť unikátny kód očkovaného, ktorého sme "sprostredkovali". K ďalšej žiadosti o vyplatenie bonusu už bude len stačiť uviesť svoje rodné číslo a kód ďalšieho šťastlivca, ktorého sme ukecali na včeličku.
Nemáte zač 🙂

333levica
16. sep 2021

@mefistoteles presne tak ☺️ už sa nám podarilo. Ďakujem za obšírne vysvetlenie. Ale je to teda maturita riadna 😂

simkqqa
17. sep 2021

Dnes prišlo

autor
17. sep 2021

@simkqqa peniaze na účet či nejaká sms?

simkqqa
17. sep 2021

Peniaze

ella_smella
17. sep 2021

@mefistoteles ďakujem.. A ten unikátny kód očkovaného je aký kód? Ten, čo dostal očkovaný pre sprostredkovateľa??

lienka9
17. sep 2021

Treba pockat pride vygenerovany kod na zahlasenie prostredkovatela a ten sa zadava.je to iny kod ako pri registracii ockovaneho.uz prisli aj peniazky.

ella_smella
17. sep 2021

@lienka9 takže to je ten kód pre sprostredkovatela XXXX-XXXX-XXXX?

mefistoteles
17. sep 2021

@ella_smella Bohužiaľ, veľmi nevhodne sú všetky kódy vo formáte XXXX-XXXX-XXXX. Výherné, aj sprostredkovateľské.

Sprostredkovateľský kód je ten, ktorý prišiel OČKOVANÉMU v textovej správe správe v znení:
Ministerstvo financii SR. Vas identifikator na sprostredkovatelsky bonus je XXXX-XXXX-XXXX. Odovzdajte ho sprostredkovatelovi na uplatnenie. Dakujeme

ella_smella
17. sep 2021

Ďakujem baby, vyzerá, že sa to podarilo.. už len čakať, či to aj príde 🙂 Posielam ❤

simkqqa
17. sep 2021

@ella_smella mne dnes prišlo 😊

autor
17. sep 2021

Nám už tiež prišli peniaze.. na jedny ešte čakáme ale to bolo neskôr registrované

pangracovajana
20. sep 2021

@simkqqa Smiem sa opýtať, prišla vám plná suma, teda 100€? Ja som si dnes našla na účte peniaze za sprostredkovateľský bonus, no prišlo mi iba 30€, čo trošku nechápem.

autor
20. sep 2021

@pangracovajana prečo ste očakávali 100€? Keď je sprostredkovateľský 30, 60 a 90€ myslím

simkqqa
21. sep 2021

@pangracovajana tie peniaze idú podľa veku. Ak máte 30€ tak ta osoba mala nižší vek. Pozrite si to niekde na nete už si to presne nepamätám

Strana
z3