Srdce - katetrová ablacia
Ahojte mam ist na vysetrenie katetrovu ablaciu, ale som taky strachopud ze sa bojim. ako to prebieha, je to bolestivy zakrok?viem ze su aj horsie vysetrenia no ja sa bojim, nemam odvahu sa objednat hoc to musim podstupit.dakujem
@csipcsip000 70-80 tep
Ahojte. Mám otázku. Tie čo ste podstúpili ablaciu a ste už dlhšie po, pomohla vám, má to význam?
@lienka405 ahoj áno má 👍aj keď som bola dvakrat 🤣🤣🤣
Ahojte
Ja mam termin na ablaciu bud tyzden. Strasne som z toho v strese. Prosim vas ako prebieha priprava uz na sale. Ako dlho ste boli v nemocnici? Idem do NUSCH v BA
@mamca31 ahoj. Ty si už dva roky po? A robili ti raz ablaciu? No ja som bola vlani v júni a tento rok v apríli a po pol roku nemám síce tachykardiu ale tiež extrasystoly.. Tiež skôr pri zmene počasia a keď som veľmi unavená... Dúfala som ze po druhej už ozaj bude pokoj... Na kontrolu idem v decembri, som zvedavá co na to povedia. Ak pôjdeš skôr k lekárovi, daj prosím info, čo na to povedala.. 😉
@bibuschka mne prvý krát bola strašná kosa,na druhý krát som brala teplé hrube ponožky😁a dovolili mi nechať aj na sále👍
extrasystoly - kočky veľa robí psychika a časte pozorovanie seba samej
Ahojte. Tak som to zvladla a zakrok bol uspesny. Velmi sa tesim. Ten strach bol na tom najhorsi.
Kedy ste zacali sportovat a ako sa vam zmenila kvalita zivota?
@bibuschka ahoj noo super teším sa stebou😉,myslím že to záleží na tom ako sa budeš citit ty!oni ti určite povedia že vklude do práce po týždni normálka ,len nedvihat ťažké!už ta pustili ?
@natalierusnakova v stredu ma prijali aj robili a vo stvrtok rano som isla domov
@bibuschka uaau to ťa hneď aj sfukli😁ja som tam čakala tri dni 😔lebo im chodili súrne prípady🤷tak predísť a našli niečo?
@natalierusnakova ano
Zaver je uspesna modulacia pomalej drahy AV uzla. Robil 8 RF aplikacii.
@bibuschka supi tak nech sa darí a daj o sebe vedieť😉
Ja este stale nemam termin uz cakam pomaly 9 mesiacov myslim ze tento rok uz ani nepojdem
@csipcsip000 cakas na termin v Bratislave?
@csipcsip000 a možno áno, keď sa ozvu tak do mesiaca máš po😉
@bibuschka ano do NUSCH
@csipcsip000 ja som tam volala ked som mala pocit, ze to dlho trva a hned mi dali termin.
@bibuschka ty si ako dlho cakala na termin ?

@csipcsip000 ja som teda úplne bez liekov a okolo 80,vraj sú proste taký ľudia čo majú aj vklude okolo90 😏