icon

Srdce - katetrová ablacia

barbora286
14. okt 2015

Ahojte mam ist na vysetrenie katetrovu ablaciu, ale som taky strachopud ze sa bojim. ako to prebieha, je to bolestivy zakrok?viem ze su aj horsie vysetrenia no ja sa bojim, nemam odvahu sa objednat hoc to musim podstupit.dakujem

natalierusnakova
9. okt 2020

@csipcsip000 ja som teda úplne bez liekov a okolo 80,vraj sú proste taký ľudia čo majú aj vklude okolo90 😏

mischel03
10. okt 2020

@csipcsip000 70-80 tep

lienka405
22. okt 2020

Ahojte. Mám otázku. Tie čo ste podstúpili ablaciu a ste už dlhšie po, pomohla vám, má to význam?

natalierusnakova
22. okt 2020

@lienka405 ahoj áno má 👍aj keď som bola dvakrat 🤣🤣🤣

irusa
22. okt 2020

@lienka405 zatiaľ sa mi to neobjavilo...som dva mesiace po

bibuschka
24. okt 2020

Ahojte
Ja mam termin na ablaciu bud tyzden. Strasne som z toho v strese. Prosim vas ako prebieha priprava uz na sale. Ako dlho ste boli v nemocnici? Idem do NUSCH v BA

mischel03
24. okt 2020

@bibuschka ahoj, neboj je to celé v pohode. Na izbe si ťa nachystaju do naha predtým oholiť, umyť v dezinfekčným mydle, vlastne ty sa nachystas a dole ťa už nejako nechystajú....idú rovno na vec....😉 Jeden deň prídeš, druhý robia a ďalší domov....len ak sa to neposunie.

ria6868
24. okt 2020

@mamca31 ahoj. Ty si už dva roky po? A robili ti raz ablaciu? No ja som bola vlani v júni a tento rok v apríli a po pol roku nemám síce tachykardiu ale tiež extrasystoly.. Tiež skôr pri zmene počasia a keď som veľmi unavená... Dúfala som ze po druhej už ozaj bude pokoj... Na kontrolu idem v decembri, som zvedavá co na to povedia. Ak pôjdeš skôr k lekárovi, daj prosím info, čo na to povedala.. 😉

irusa
25. okt 2020

@bibuschka držia minimálne dva dni kvôli poisťovni

bibuschka
25. okt 2020

@mischel03 dakujem za info. Pri zakroku som zakryra, alebo uplne hola lezim, obavam sa ze ma od chladu zacne trepat.

bibuschka
25. okt 2020

@irusa dakujem 🙂
Uz stresujem

irusa
25. okt 2020

@bibuschka ja som bola zakrytá plachtou

irusa
25. okt 2020

@bibuschka aj ja som stresovala...no nie je to až tak strašné

natalierusnakova
25. okt 2020

@bibuschka mne prvý krát bola strašná kosa,na druhý krát som brala teplé hrube ponožky😁a dovolili mi nechať aj na sále👍

mischel03
25. okt 2020

@bibuschka si zakrytá, mne bolo akurát,ani teplo, ani zima.😉

mamca31
28. okt 2020

@ria6868 ano, presne tak, ako pises. Bola som raz a teraz neman tachykardie ako predtym, ale extrasystoly. Som tiez velmi zvedava, co to.. 😒

ria6868
28. okt 2020

@mamca31 ahoj. No ja už dvakrát, asi si na to treba zvyknúť, uvidím v decembri. Drž sa a daj prosím info po kontrole 😉

irusa
28. okt 2020

extrasystoly - kočky veľa robí psychika a časte pozorovanie seba samej

bibuschka
1. nov 2020

Ahojte. Tak som to zvladla a zakrok bol uspesny. Velmi sa tesim. Ten strach bol na tom najhorsi.
Kedy ste zacali sportovat a ako sa vam zmenila kvalita zivota?

natalierusnakova
1. nov 2020

@bibuschka ahoj noo super teším sa stebou😉,myslím že to záleží na tom ako sa budeš citit ty!oni ti určite povedia že vklude do práce po týždni normálka ,len nedvihat ťažké!už ta pustili ?

bibuschka
1. nov 2020

@natalierusnakova v stredu ma prijali aj robili a vo stvrtok rano som isla domov

natalierusnakova
1. nov 2020

@bibuschka uaau to ťa hneď aj sfukli😁ja som tam čakala tri dni 😔lebo im chodili súrne prípady🤷tak predísť a našli niečo?

bibuschka
1. nov 2020

@natalierusnakova ano
Zaver je uspesna modulacia pomalej drahy AV uzla. Robil 8 RF aplikacii.

natalierusnakova
1. nov 2020

@bibuschka supi tak nech sa darí a daj o sebe vedieť😉

csipcsip000
1. nov 2020

Ja este stale nemam termin uz cakam pomaly 9 mesiacov myslim ze tento rok uz ani nepojdem

bibuschka
2. nov 2020

@csipcsip000 cakas na termin v Bratislave?

mischel03
2. nov 2020

@csipcsip000 a možno áno, keď sa ozvu tak do mesiaca máš po😉

csipcsip000
2. nov 2020

@bibuschka ano do NUSCH

bibuschka
3. nov 2020

@csipcsip000 ja som tam volala ked som mala pocit, ze to dlho trva a hned mi dali termin.

csipcsip000
3. nov 2020

@bibuschka ty si ako dlho cakala na termin ?