Srdce - katetrová ablacia
Ahojte mam ist na vysetrenie katetrovu ablaciu, ale som taky strachopud ze sa bojim. ako to prebieha, je to bolestivy zakrok?viem ze su aj horsie vysetrenia no ja sa bojim, nemam odvahu sa objednat hoc to musim podstupit.dakujem
@katushkas ahoj ja som sa tiež bála, ale aj tu vdaka dievčatám napr. @irusa som sa odhodlala 😉..
Ja som mala 1.x v 35tke Potom 5r pokoj a potom už kazde 3mesiace ..zákrok trval 2h, ale naozaj sa to dalo vydrzat..mne to vyvolávanie tachy nevadilo, skor to vypaľovanie …
Zákrok som mala 30.9. pomaly som začala vysádzať lieky a už mesiac som bola bez liekov, lenze teraz má dostal covid tak som si musela nasadiť naspäť metropolol lebo som pociťovala busenie 😕ale potom znova vysadím..
Za mna určite to podstup..caka sa aj rok, záleží id poisťovne..ja som bola vo VUSCH KE
@silviaeli a ja vďaka @natalierusnakova som sa odhodlala 😘
@irusa 😉
@irusa @natalierusnakova @silviaeli dakujem vam dievcence za odpovede, asi to budem musiet vyskusat teda aj ja. Len co ma prekvapilo je ta cakacia doba 1 rok. Este teraz ked mame koronu mozu taky zakrok zrusit zo dna na den lebo nic ine sa teraz neriesi. Ja mam VSZP snad nebudu robit problemy, cim skor by som isla. A ako som sa docitala na tu ablaciu ma teda moze objednat len kardiolog?
@katushkas Nebojte sa toho nie je to nič hrozné ani bolestivé. Veď jedna žena matka toho znesie 🙂💪 pôrod je 1000 000 krát horší. Zákrok oproti tomu je malina 🙂
@katushkas BB úžasný prístup neskutocni odborníci ❤
@jajahomolova ahoj, bola si tam v BB? Ako dlho ti trval zakrok a podaril sa na prvykrat?
Ahojte, chcem sa opytat. Tie, ktore ste absolvovali ablaciu, den ked vas prijali do BA hned vas aj operovali? A na druhy den domov? V pripade, ze nenastanu komplikacie. Moj muz ide na operaciu a kedze niesme z BA tak riesime odvoz 🙂. Dakujem pekne.
Ahojte, chcem sa opýtať, kto bol v kardiocentre v Banskej Bystrici, ako dlho ste čakali na termín prvého vyšetrenia? Ďakujem za odpovede 🙂
Prosím Vás, je tu niekto kto nedostal lieky na riedenie krvi po ablácii, pretože mňa pustili domov v sobotu a nič mi nedali, teraz mám obavy zo zrazenín 😥
@gobim ahoj kde ti robili zakrok ? Mne v NUSCH dali injekcie dokonca na tyzden preto sa pytam
Dievčatá,čo ste po ablacii nepociťujeme častejšie exstrasystoly ???
@csipcsip000 v Banskej Bystrici, mne nedali nič, na sále jednu injekciu po zákroku a to je všetko, je možné, že to nepotrebujem?
@gobim áno aj ja som brala!
No nedalo mi tak som volala obvodnej a tá povedala, že to sa museli pomýliť, volať mojej kardiologičke okamžite a tá nech sa vyjadrí, tak zatiaľ čakám. Nebyť tejto skupiny tak ani neviem o tom, na doktorov sa nedá spoľahnúť 😥
@gobim to snáď nie🙄,držím palce teda a nech ti to dobre dopadne🌹
Záver znie, že je to takto v poriadku, ja nepotrebujem lieky na riedenie krvi 😲, no musím im veriť

@katushkas ahoj ja som uz po druhej a áno išla by som do toho zase aj keď prvá nepomohla!bola som v Košiciach ,kľudne sa pytaj Co ta zaujima