Srdcová ablácia
Ahojte pred rokom mi robili ablaciu odvtedy nemam supraventrikularnu tachykardiu je tu niekto komu sa tachykardia uz vobec nevratila ? Pretoze som pocula ze niekto to musel podstupit aj 2 x ze sa to vratilo a srdce mi vzdy tak silno preskoci tak sa vzdy zlaknem ale tachykardia sa mi nerozbehla dakujem vopred za odpovede 😊
@jozef185 môžem povedať že sa už cítim lepšie , bývalo mi zle keď som aj po schodoch vyšla som sa zadychala a to len pár schodov , tak isto večer keď som šla spať mi bolo zvláštne aj ťažké dýchanie a tak
..zatiaľ toto všetko nepociťujem a som rada , že som šla na zákrok 🙂
@jozef185 inak ešte som zabudla bývam akási unavená takto poobede sa mi sem tam aj hlava krúti musím si kus poležať...neviem či to s toho zákroku a snáď to prejde
@csipcsip000 nebývali ste od zákroku unavená a netočila sa Vám hlava trošku ? Lebo mne zákrok robili minulý týždeň v stredu , a pár dní pociťujem únavu takto poobede aj točenie hlavy trošku..ďakujem
@balintovaveronika nie ja som bola v pohode len ránu som mala veľmi škaredu
Aj mne sa rana dlho hojila, stále pociťujem únavu musím si ľahnuť a po asi 2 hod sa mi uľaví. Ak viacej niečo robím alebo prejdem asi 2000 krokov niekedy cítim bolesť na hrudniku a ťažšie sa dýcha.
@jozef185 ja mám rany celkom ok, už sa to asi hojí . Len dúfajme , že sa arytmia nevráti , ako už čítam aj v iných článkoch, že im museli robiť abláciu aj dva krát .
@jozef185 Smiem sa pytat kolko mate? Tiez, mate ine srdcovy problem okrem SVT/AF? Mam hospitalizaciu (VUSCH) apr. 24 2024. Som trosku uzkostlivy.
@daviddd191 a na aký zakrok idete ak sa môžem opýtať?
@daviddd191 Ja mám 70 Po roku od zákroku sa cítim lepšie fibrilácie nemám, ale častejšie mám extrasystoly. Zákrok nebol príjemny. ale sa to dá zvládnuť. Koľko mate rokov a aký zákrok to má byť.
@csipcsip000 dobrý deň prajem ako sa máte?
@daviddd191 vo VUSCH som bola v novembri kvôli AVRT, teraz po štyroch mesiacoch všetko v pohodičke. Ak máš nejaké otázky, kľudne sa pýtaj.
@balintovaveronika Dobrý den, dakujem velmi dobre tachykardiu nemam uz 4 roky tep v norme ale extrasystoly sem tam hej

Ako sa cítite? Ja od zákroku nemám fibrilácie, ale mávam častejšie bolesti na hrudniku dúfam, že sa to časom upraví. Pozdravujem a prajem skore uzdravenie.