Stačí jesť len dvakrát denne?
Ahojte, myslite že stačí jesť 2x denne? Neublížim si nejak? Dnes som mala napríklad na obed granadir so smotanou a uhorky a na večeru pečenú paradajkovú polievku, parmezán, trochu pesta. Je to ok?
Môj muž tak funguje celé roky.. .nikdy neranajkuje a reálne je len dvakrát denne
Strašne názory a rady
ak ti to takto vyhovuje a nepocitujes hlad, aj 2 jedla denne su ok. K tomu jedalnicku co si pridala, chyba zelenina a aj viac bielkovin podla mna.
@snowflakenel a schudla si? Chcem prejsť na 2 jedlá denné s cieľom schudnut
@hylary schudla, zo 60 na 50. Ale trapil ma zlcnik. Musela som drzat dietu. Ale bola som moc xhuda a vyzerala spm staro v tvari. Teraz mam 58.
Za mna to vobec nie je ok, kedze tam nevidim ziaden protein (minimum z parmezanu).
Nie je problem jest 2x denne, problem je to co jes. Tiez jedavam iba obed a veceru, ranajky len vynimocne, vacsinou ak mam hned rano tazsi trening.
Nutričné malo ...malo bielkovín malo vlákniny malo vitamínov, atď... to ci si ublížite sa ukáže neskôr každý organizmus je iný ale no pozor na anemiu ...
@snowflakenel čiže myslíš že keď budem jesť len raňajky a obed tak je šanca že schudnem?
@hylary jasne, ze schudnes. Ale pozor aby sa telo nedoatalo do prilis velkeho deficitu, lebo metabolizmis sa spomali a bude si ukladat aj z mála. Chod na to postupne. Zarad vela.zeleniny namiesto zemiakov a ryze. Klidne.si daj chude maso, ryby.
Na ranajky obilninove kase s ovocim.
2 jedlá za deň môžu niekomu vyhovovať...určite radšej dve jedlá denne ako 5 jedál alebo celodenné dobkanie chladničky..
Dlhé roky fungujem na 1 jedle denne a žiadne problémy.
Jediný problém je ze z jedného jedla denne nedokážem pribrať (co nieje prekvapivé)

Jeminy. Záleží od toľkých veci... Koľko máš rokov, ako počas dňa fungujes, akú máš váhu, zamestnanie a x ďalších. A dve jedla denne je málo. Ja mám 49 kg a toto by mi nestačilo. A to nepracujem fyzicky.