icon

Stačí na čistenie pred kolonoskopiou jedna dávka?

28. jan 2025

Zienky, tie ktore mate skusenosti...zajtra mam kolono...uz som vypila prvy sacok movipredu a skoro rano by som mala druhy...ide zo mna uz iba voda...ide o to ze uz s prvym sackom som mala problemy, ledva som sa nepovracala, myslite ze ked nevypijem druhu davku celu nebudem tak dobre vycistena?

ivik4
28. jan 2025

Ak ide uz len voda tak ok
Ja som vzdy prvy sacok vyvracala a druhy dala len tak tak 3/4 a tiez len voda uz len sla zo mna. Vzdy som bola vycistena dobre

autor
28. jan 2025

@ivik4 a vypila si aj tolko tekutin...lebo mne kazali 3l po prvom sacku a 2l po druhom ale toto tiez asi nedam...aj z toho ma napina

ivik4
28. jan 2025

Nie ani z daleka 😆

lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
28. jan 2025

@lonely66 stolicu mam pravidelnu a vlacnu...plus 2 tyzdne som drzala bezvyskovu dietu a teraz uz druhy den len tekutiny som pila

lonely66
Odpoveď bola odstránená
biglovemom
28. jan 2025

Ja som 2hu dávku snad do posledného mililitra vygrcala 🫣🫣 črevo bolo aj tak vyčistené .

martinadomianova
29. jan 2025

Ja som dala iba prvý. Z druheho pár glgov. Skoro som sa pozvracala. Taká som bola zavodnena, že som viac vody do seba nedokázala dostať. A bolo mi z tých práškov príšerne zle. Myslela som, že umriem. A samozrejme sa po kolonoskopii ukázalo, že som nebola 100% vyčistená.

autor
29. jan 2025

@martinadomianova mne tie 2l prasku celkovo vyslo do nejakych 8 poharov a vypila som dokopy iba 5...ani tu saraticu som nepila a dr povedal ze tak vycistene crevo uz dlho nevidel