Stačí na čistenie pred kolonoskopiou jedna dávka?
Zienky, tie ktore mate skusenosti...zajtra mam kolono...uz som vypila prvy sacok movipredu a skoro rano by som mala druhy...ide zo mna uz iba voda...ide o to ze uz s prvym sackom som mala problemy, ledva som sa nepovracala, myslite ze ked nevypijem druhu davku celu nebudem tak dobre vycistena?
@ivik4 a vypila si aj tolko tekutin...lebo mne kazali 3l po prvom sacku a 2l po druhom ale toto tiez asi nedam...aj z toho ma napina
Nie ani z daleka 😆
@lonely66 stolicu mam pravidelnu a vlacnu...plus 2 tyzdne som drzala bezvyskovu dietu a teraz uz druhy den len tekutiny som pila
Ja som 2hu dávku snad do posledného mililitra vygrcala 🫣🫣 črevo bolo aj tak vyčistené .
Ja som dala iba prvý. Z druheho pár glgov. Skoro som sa pozvracala. Taká som bola zavodnena, že som viac vody do seba nedokázala dostať. A bolo mi z tých práškov príšerne zle. Myslela som, že umriem. A samozrejme sa po kolonoskopii ukázalo, že som nebola 100% vyčistená.
@martinadomianova mne tie 2l prasku celkovo vyslo do nejakych 8 poharov a vypila som dokopy iba 5...ani tu saraticu som nepila a dr povedal ze tak vycistene crevo uz dlho nevidel

Ak ide uz len voda tak ok
Ja som vzdy prvy sacok vyvracala a druhy dala len tak tak 3/4 a tiez len voda uz len sla zo mna. Vzdy som bola vycistena dobre