Stále jem reďkovku
Ahojte znie to komicky 😄 ale neviem si to vysvetlit kazdy den zjem aj 2 zväzky. Ked nemam uz som nervozna velmi. Potrebujem citit tu chut ako keby som bola na nich zavisla az mi to je divne. Nerozumiem ci obsahuju nejaku latku alebo ako. Jedla by som ich na kila aj v zime aj v lete uz jem asi rok minimalne kazdy den
tiež som mala takéto chúťky ale to som bola tehotná...
@deti95060810 😀 presne od tehotenstva, inak pred tým by som nejedla ani náhodou. Ale ostala chuť aj po pôrode.
ok sme dve sibnute. denne dva zvazky ako nic. vlastne akoby som neustale si sla pohodit redkovku do tlamy, cim stiplavejsie a tvrdsie, tym lepsie. fungujem takto viac ako dva roky, zima leto, furt a este som zavisla na sumivych celaskonoch 😃
@lija22 😃😃 ok uz som si namyslala ze redkovka je nejaka droga ze neviem bez nej fungovat 😄😄
@katkamatka7 tehotna nie som
@lija22 posadila som 5 radov redkoviek uz na zahrade som aj s blatom zjedla asi kilo 😄😄😄😄😄😄 a musela som vyhodit potom to uz bolo stare drevene strasne smutna som bola … z lidlu z naj v tescu su najhorsie
haha som si vravela, ze kym by to mne vyrastlo za mesiac by som pozrala urodu za hodinu. no musim skusit z lidlu. tam veru nechodim ale okostujem. redkovky volam moje cervene babatka 🙂 inac mne to aj lezie na nervy, ze to stale chrumem. a ked vidim redkovky v akcii no hotovo, vacsia radost ako panenka v akcii hahaa 🙂

🙂 Nepodarilo sa mi prísť na to, akú látku obsahuje, že spôsobí potrebu jesť ju denne. Mne podobne chutí chren, i keď nejem ho denno denne, len niekedy mám neodolateľnú chuť naň tiež pre tú pikantnú chuť, podobnú reďkovke.
https://zdravopedia.sk/zelenina/redkovka-10-uci...