icon

Starostlivosť o pleť po 30tke

mimanr
17. feb 2016

Ahojte, mam 33 a 2,5 roka neprespanych noci so synom sa mi podpisalo vyrazne na tvari. Hlboke vrasky nadkorenom nosa, stredne hlboke na cele, okolo nosa, vejariky okolo oci... ☹ co pouzivate vy. maminy po 30? Vyskusala som par kremov, no nic moc. Mam zaujem o komplet.starostlivost, aj lifting. ucinok. Mam zmiesanu, teraz po druhom porode viac suchu pokozku, takze daco s vitaminmi, amino a bez parabenov. Narocna som 😀
O plet sa staram tak, ze pouzivam micel.vodu na cistenie, aloe masku a mandl.krem podla potreby na noc, hydrat. s vytazkom z hrozna na den, ale nic moc.
Dakujem za rady 😉

Strana
z3
gertrudka222
6. dec 2021

@gabika128 kazdemu zapasuje nieco ine, preto je lepsie aj poskusat, ked ma pocit, ze nieco nevyhovuje, netreba silou mocou ostavat pri tom. takto som sa ja postupnym "testovanim" dostala k Monoderme a pouzivam ju uz dlhsie.

liesik
4. jan 2022

@gertrudka222 no veď presne, to nie je nejaká vysoká suma. Dve veci v košíku a poštovné zadarmo. A to som toho samozrejme ešte viacej objednala popri tom, ako som pôvodne plánovala. Môžem ja za to, že tam majú toho toľko na výber? :D

nicoli02
14. jan 2022

@gertrudka222 priznávam, že toto som nepozerala, akože ten ostatný sortiment. ja som hľadala čisto len toto. ale nie zlý nápad objednať aj takto niečo iné. však keď už budem jedno, tak môžem k tomu niečo prihodiť. a nemusím vo viacerých shopoch nakupovať. by sa tým ušetril aj čas a aj financie ohľadne poštovného.

gertrudka222
24. jan 2022

@liesik len by som trosku aktualizovala tu sumu, co sa tyka postovneho zdarma. ze za kolko je potrebne nakupit, aby si mala to postovne zadarmo. minuly tyzden som objednavala a vsimla som si, ze tam bolo tridsat eur. akoze stale je to v pohode a bez problemov sa da nakupit za tolko, co si budeme hovorit, vsakze ;)
@nicoli02 no ved jasne, preto stoji za to zmienit sa aj o tomto, ze tam vies nakupit nielen teda tu kozmetiku, co sme sa o tom bavili ale aj vitaminy, aj pre zvieratka domace kadeco a tak rozne. nenapadne mi ani teraz, ze co dalej.

gertrudka222
9. feb 2022

@nicoli02 teraz som to pozerala a aj k valentinu maju nejake akcie. to len taka pripomienka, ked som na to nadabila, ze sa mozno zide, ak hladate, cim prekvapit polovicku. a je tam aj take oddelenie, ze pre oboch 😈

liesik
23. feb 2022

@gertrudka222 presne z tohto oddelenia som nám domov objednávala :D Reku čo ja budem vymýšľať neviem aké dary. Aj to bolo také vtipné, že niečo takéto som kúpila ako prekvapenie a potom aj to využitie darčeka je fajn, no nie? :D

nicoli02
8. mar 2022

@gertrudka222 jooooj to vážne aj takáto akcia bola? škoda, že som to prepásla. len som akurát dlhšie nič nemusela objednávať, lebo predtým som spravila takú objednávku, že by som mohla zásobovať celú ulicu. ale tak aspoň poštovné som mala zdarma. si dávam doručovať do zásielkovne, nech si môžem hocikedy po to ísť a nemusím striehnuť na kuriéra.

gertrudka222
21. mar 2022

@liesik no a ved coze, vsak je to sikovne riesenie si myslim. a aspon nikto nevie, co kupujes, donesie ti balicek rovno k dveram kurier a nemusis zhanat kade tade. velice fajn, to sa nebudem hadat, ze nie :D
@nicoli02 ale vsak to nic moja, podla mna este budu mavat taketo prilezitostne akcie. vsak aj v bezny cas vies u nich najst vela produktov, co maju v akcii. len teda teraz to bolo takto zaradene do jednej sekcie vsetko. a v pohode ta zasielkovna? nie je to tam nejak casovo obmedzene, ze dokedy si mozes ist po balicek?

nicoli02
5. apr 2022

@gertrudka222 a tak to hádam áno, ale aj tak sa vyplatí odtiaľ objednať, lebo aj keď nie sú takéto akcie, ako sme hovorili o tej valentínskej, tak sa vyplatí nakuknúť na eshop, lebo bývajú v akciách aj bežné produkty, by som povedala, že také sezónne. aspoň teraz v zime bolo často na nejaké spreje do nosa na nádchu, na veci na kašeľ a takéto, že keď je také obdobie chorobné, tak majú také aktuálne akciošky. ale tak je aj zásielkovňa časovo obmedzená, ale máš na to niekoľko dní, aby si si vyzdvihla balíček, to chodí v sms spolu s infom, že tam máš balík na vyzdvihnutie. hovorím, mne to takto viacej vyhovuje.

gertrudka222
8. apr 2022

@nicoli02 ano ano, to som si vsimla, ze sa na najlekarni zakazdym da najst nieco takto cenovo zvyhodnene. O to radsej radsej odtial objednavam. Zvlast teda v tejto dobe, ked ide vsetko hore, tak potesi kazde usetrene euro.

renat04
26. apr 2022

ahojte zienky, vsimam ze tu rozoberate aj nejaku kozmetiku, tak by som to vyuzila a opytala sa, ci by ste mi vedeli poradit alebo ci mate skusenost s nejakym fajn opalovakom. pre dospelych mam teraz na mysli. a teda aj s nejakymi fajn ochrannymi faktormi. pre plet a pokozku 35 a vyssie.

gertrudka222
5. máj 2022

@renat04 fajn ochranny faktor myslis nejaku 50tku? A to by si chcela krem alebo sprej? A na obycajnu plet a pokozku? Tam je strasne vela faktorov, podla coho sa da vyberat.

nicoli02
16. máj 2022

@gertrudka222 že? a ono sa ti zakaždým pripletie ešte aj niečo navyše do tej objednávky. teda neviem ako tebe, ale mne teda áno :D to máš ináč pravdu s tým, že poteší hocičo a hocikedy, keď vieš ušetriť. ja som si takto navykla už aj že do zásoby niečo objednám. aj z tohto eshopu. ono zase lieky od teploty, od bolesti, tak to sa každému doma zíde mať. tak prečo to nevyužiť a nedokúpiť, keď sú v akcii.

renat04
30. máj 2022

@gertrudka222 vies co, neviem, ze ci je az 50 taka potrebna. kludne by asi stacila aj 30 nejaka. zalezi aj od toho, ze ako by to vychadzalo cenovo, ze aky by bol medzi nimi rozdiel. lebo raz som citala, ze medzi tymi ochrannymi faktormi pri 30 a pri 50 az taky rozdiel nie je. neviem, co je na tom ale ozaj pravdy. asi taky nejaky neutralny by bol najlepsi, ked tam nad tym rozmyslam, lebo pouzivat ho budeme predsa len viaceri, nebude ze len vyhradne pre mna.

Strana
z3