icon

Starostlivosť o pleť v tridsiatke

xlucia
12. jan 2012

ake kremy pouzivate na suchsiu plet s prvymi vraskami, hlavne okolo oci?
alebo uz pouzivate aj nejake sera?
s cim mate dobre skusenosti
a tiez malujete sa denne?

Strana
z6
bee_1
21. sep 2016

Ja používam vichy na suchu plet 🙂 je o kvalita, myslím že ho mam z notino.sk lebo tieto kremy su celkom drahe ale ja som si ich kupila so zlavou ked som nasla tuto stranku http://www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/
skus 🙂 su ovela lacnejsie nakupy potom

lienocka292
25. sep 2016

Dobrý deň pani Lucka. Najlepšie sady sú na vrásky v oriflame. Vieme Vám urobiť kompletné čistenie pleti a ukázať ako sa treba o ňu starať. Dám Vám na seba kontakt a ak ste z okolia zvolena vieme sa aj stretnúť. 0908620467, lenka.sulekova292@gmail.com. Ak by ste bola z iného kúta slovenska viem Vám zaslať vzoročky na odskúšanie ak by ste súhlasila ;) Tie sady su na 20+, 30+ alebo aj 40+. V akej vekovej kategórii ste Vy?.
Ďakujem
Lenka

matrioska86
4. jún 2017

ahoj. ja prave pouzivam radu kremov od Nuance. Som spokojna - mam denny, nocny krem, serum na vsetky typy pleti, ale uplne top je ocny kremik....davam si ho vzdy vecer ked uz mam vycistenu plet a ocne okolie mam rano ovela lepsie ako po inych kremoch tohto typu. za mna odporucam.....a ano, malujem sa denne (ale tak v norme, neprehanam to)

bona_dea
9. aug 2017

vždy ma pobaví, keď niekto ešte aj v 21. storočí skúša propagovať Oriflame a pod.
:D :D :D

inak zaujímavá téma, hľadám si nejaký vhodný očný krém.... poradí niekto niečo? preferujem prírodnú kozmetiku s certifikátom

cevrik5
15. aug 2017

@bona_dea moja svokra pracuje s kozmetikou, ktora neobsahuje ziaden bordel. Phyts francuzska kozmetika, ja krem na oci odskusany nemam, ale krem na ruky nohy intimnu hygienu, a pletovu exfoliacnu masku zatial vsetko super a deti odtial mali telove mlieko, krem na zapareniny, olejcek na premastenie a sprchac a nebol ziaden problem. A este pracuje s kozmetikou arcana, ale odtial mam len prasok na cistenie pleti, to som dostala na sviatok, zatial len dvakrat pouzity 😀

middlesboro
11. feb 2018
Používateľ middlesboro je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od middlesboro.

Mam velmi dobre skusenosti s kozmetikou Ryor. Nieje az taka draha a mne osobne pomaha. Nevyhoda je, ze ju tazsie najdes v beznych obchodoch, ale da sa kupit bezne na internete. Nakupujem bud v eshope ryor alebo na
https://www.tany.sk/80-kozmetika-ryor

essenceee
17. okt 2018

Ryor? O takejto kozmetike som ani nepočula? Kde všade sa to da kupit?

tinusqua2015
5. feb 2019

Ahojte rada by ma zaujimalo a zaroven by som chcela poradit mam 35. A stale sa mi robi akne na tvari pomohol by nejaky vyzivovy doplnok nato alebo poradit mi mozte niekto nieco ine ....

Strana
z6