Stav dva týždne po operácii kŕčových žíl laserom
Ahojte, som po operácii kŕčových žíl laserom a chcem sa opýtať, kto už to ma za sebou, či ste mali v oblastiach modrín aj nejaké hrčky?
Ja mam takmer celé lýtko jednu veľkú modrinu a keď si nohu natieram lioton gélom tak cítim na dotyk také tvrdšie hrčky, ktoré tam pred operáciou neboli... Som takmer 2 týždne po operácii... Ďakujem.
@maminka142 ja som hrce nemala, len modriny sem tam.
@savanna Ďakujem moc, už som sa obávala čo sú to za hrče a či vôbec zmiznú... Ďakujem si ma ukludnila 🙂
@maminka142 ahoj, tiež som po operácii druhý týždeň, dnes som si dala dole tie sťahovacie pásky a mám hrčku na dvoch miestach. Zmizlo ti to nakoniec prosím? Katarína
@katarina412 Ahoj zmizli ti tie hrčky.Ako dlho si ich masírovala?mám ich dosť veľké.dik
@monaganova1 hrcky su bezne. Eeste 2 mesiave po operacii ich mam
@maminka142 ahoj, tiež som po operácii druhý týždeň, dnes som si dala dole tie sťahovacie pásky a mám hrčku na dvoch miestach. Zmizlo ti to nakoniec prosím? Katarína
@katarina412 dobrý deň ja som tiež po operácii laserom tiež mám také hrčky ale už je to lepšie len chcem sa spýtať či vám žily zmyzli lebo ja mám ich ako som mala možno trošku menej ale sú tam.
@katarina412 dobrý deň ja som tiež po operácii laserom tiež mám také hrčky ale už je to lepšie len chcem sa spýtať či vám žily zmyzli lebo ja mám ich ako som mala možno trošku menej ale sú tam.
@lili69 zdravím, áno, žily zmizli
@lili69 tesne po a dnes (po 18 mesiacoch). Ja mám stále žilnaté nohy, popraskané cievky... ale tie, čo mi vyberali, boli také hrčkaté na povrchu lýtka.
@lili69 zdravím, áno, žily zmizli
@katarina412 ja som mala hlavne tu vnútornú žilu rozšírenú ale mám stále viditeľné žily mne aj hnedli ako členky už nohy ten tlak bol na žily veľký ale čaka má septembri kontrola tak uvidím čo povedia a stále od júna nosím kompresivne stehenné ponozky možno budem už stále nosiť.a ešte druhá noha čaká ma operácia.
@katarina412 ja som mala hlavne tu vnútornú žilu rozšírenú ale mám stále viditeľné žily mne aj hnedli ako členky už nohy ten tlak bol na žily veľký ale čaka má septembri kontrola tak uvidím čo povedia a stále od júna nosím kompresivne stehenné ponozky možno budem už stále nosiť.a ešte druhá noha čaká ma operácia.
@lili69 mne povedala lekárka po poslednej kontrole po operácii, že nie je dobré nosiť tie pančuchy, (okrem po operácii samozrejme), aby si žily nezvykli... pančuchy nemám nosiť, len chodiť raz za rok na kontrolu a v lete trojmesačnú kúru milgamou N, čo som ani nebrala toho roku. Ale každý prípad je individuálny.

@maminka142 Ano, mala som po operacii laserom hrce, su to vraj pozostatky odumretej zily. Tiez som sa strachovala, ci mi to tam nezostane, ale je to normalne a az po takych troch mesiacoch to zacalo postupne miznut, teraz po pol roku uz tam nemam vobec nic 🙂