Stav po chorobe (chrípke)
Ahojte, ako sa cítite po chorobe, ktorú tu máme teraz?
Mne trvalo asi 3 týždne kým som sa zbavila zvýšenej teploty, hlienov, bolesti dutín atd.
A teraz som stále neni vo svojej koži. Únava, spánok ason 9.5 hodín,občas ma bolia ruky, hlava, malátnosť, slabosť... :(
Je na tom niekto podobne?
@luccija to je hrozne,ked to čítam...to fakt len lezat a trpezlivo cakat...
@luccija áno aj on dostal zinnat dve balenia jedno dnes ráno dobral, ide druhé. Od kašľa stoptusin, acc long, na noc až dithiaden ale to nič ani kasel neutlmil ani sa chudák nevyspal, hrdlo ho až boli z toľkého kašľa, prieduskovy čaj varím vitamíny no stále nič akurát nižšie tie teploty. Skore uzdravenie prajem
@veverka84 skus na tej kasel majorankovy caj s troskou masla...nam to na dusivy kasel velmi pomohlo.
@janinamojka colostrum som neskusala, kupila som si imunoglukan, ale neviem posudit, lebo asi za tyzden som bola chora a mesiac zvyseva teplota hadam okrem dvoch dni. Mne asi ta infutka céčka pomohla, za dva dni od prvej infuzky som uz bola bez zvysenej az doteraz (klop,klop).
Inak stale si davam klasika vitamíny. C,D zinok, multivitamín.. mam doma tolko toho ako za celý život snaď nie. Ešte testujem na tu únavu karnozín..
@veverka84 mne na kašel nezaberal žiadny sirup nic, dala som si predpísať tabletky codein
@karinka1415 to infuzke cecko som pocula viacerych ze si chvália..Da sa to kupit,alebo na predpis??Kde ti to podavaju?
@janinamojka je to na predpis, nasla som si to na nete, chcela som obísť moju obvodnú a nasla som, že to robia na krčnom v ZA a asi aj za najlepšiu cenu, čo som videla na nete. Ja som už bola zúfala, doktorka mi nič nepomôže, tak som hladala na vlastnu päsť. Bola som zatial 3x, zajtra dúfam, ak bude dobre pojdem na štvrtu, ale mam pocit, že to pomáha.
@karinka1415 aha..tak to moj obvodny isto ani nepozna..🙃Ale chodim aj na alergologiu,tam by mohli vediet..ale kde by mi to podávali..netusim tu u nas ..
@janinamojka skús pozrieť na googli, ja som si to tiež tak našla. Niekde som čitala, že to nejakej pani odporúčila alergologička, tak možno aj to by bola cesta.
Ešte skm zabudla, davam si aj hlivu v tabletách a keď sa sprchujem tak penu umývam studenou vodou😂
@janinamojka moja imunologicka dáva terapiu c vitamínom je to dosť bežné len asi chýbajú info.
@luccija pocula som o tom uz vela ale nie ze by to u nas nejaký lekar ponukal..Skusim v ten alergo.ambulancii sa popytat..
@karinka1415 ja som uz tolko húb pojedla...🙂🙃🙃🙃
@janinamojka aj si videla nejake vysledky? 😄
@karinka1415 vtedy ano,mavala som opakovane zapaly moc.ciest..cordyceps a coriolus som mala uzivat..asi mesiac a pol som to tlacila do seba a mala som pokoj,musim poklepat..aj zacnem nieco zas..len sa musim trosku postavit na nohy po tomto co mi je teraz..
@janinamojka no dufam, že sa budeme už čoskoro cítiť dobre, lebo byt takto dlho mimo prevadzky, to je sila... Nikdy som sa takto necítila..

@janinamojka ja som v septembri absolvovala imuno liečbu od imunologicky vyšla mi znížená imunita z krvi.Brala som okrem liekov od nej imunoglukan, zinok, decko, céčko, arkodefenses, veľa cibule, cesnaku, bryndza, kyslá kapusta vsetkooo a pac jeden zasopleny človek pri mne a som chorá 10 dní.Nemam teplotu, len ma bolia kĺby, kycham viróza.