Štípanie pod pažami
Dobry den ,dievky mam taky velmi neprijemny problem :( ... dnes rano som sa zobudila a strasne ma stipalo podpazusie ... strasne to svrby a bojim sa si to skriabat, mam to jemne zacervenane a koza je ako keby zvraskavena . Mate s niecim skusenosti ?
Zalergizovala si na nieco, alebo si si oholila podpazusie tupou ziletkiu a nasledne pouzila antiperspik. Sup na to sudocrem, ak nezaberie za dva dni, tak na kozne, maju na to miesanu masticku dermatol triancinolum ak sa nemylim.
mne sa to obcas stalo po holeni, ked som si hned strekla dezodorant - "nezapasoval", tak ma stipalo a svrbelo ... par dni a preslo .... moze to byt aj zaparenina, je horuco ...
neviem ci je to to ale my tomu hovoríme ze som vyprela 😉 na toto je najlepsi detsky puder
Ja som mala niečo podobné, najprv som si myslela, že to prejde, ale bolo to len horšie, začali sa mi robiť aj šupinky a postupne sa to zväčšovalo.
Bola som s tým u kožnej, povedala, že to môže byť zrejme nejaká pleseň a dala mi na to Pimafucort. Asi 3x som si ho natrela a zmizlo to.
Ak ti to neprejde, tak fakt odporúčam ísť radšej ku kožnej.

@mokasina reakcia na tricko alebo deodorant. Mne strasne vadia umele nite v tomto teple je to peklo. Musis zmenit najprv jedno a potom druhe a uvidis. Doba liecenia je velmi dlha to ta nepotesim aj mesiac s tym budes mat problem ☹ skus si kupit panthenol prip kokosovy olej.