Stomatofóbia - ošetrenie v celkovej narkóze
Ahojte
Korene zubov mi vytrhnu bezplatne v nemocnici v narkoze,pokial donesiem aj lekarsku spravu od psychiatra,ze mam stomatofobiu
Viete mi poradit,co tam musi byt napisane?vdaka
@nynia och snad zaspis od toho vysmievania
Predpokladal, že nie ...je veľa rodičov napr. rodičia detí s autizmom a platiť musia, teda pri ich diagnóze sa vychádza z toho, že dieťa bude problém ošetriť a platiť musia a ja tiež platím inhalaxnu narkozu svojej dcére, ktorá diagnózu nemá žiadnu, len teda sa boji a nevieme to prekonať, ale teda som to neriešila tak, aby mala napísanú nejakú diagnózu ...jednoducho platím naozaj veľké peniaze za ošetrenie zubov,...ak teda platia rodičia detí s vážnejšími diagnózami, budeš si to musieť zaplatiť v tvojom prípade tiez
Narkoza sa berie ako nadštandard a keď boli zubné benefity v plnej výške, tak ani vtedy sa to uplatniť nedalo v poisťovni, na samotný vykon ošetrenia zuba sa to uplatňovalo, ale na narkozu nedala poisťovňa ani euro.
@janka54321 to neide o to aby som neplatila ale o strach a sklamem ta ale ak mas dg od psychiatra neplatis nic
Aké že sklames má ...ja som tebe v dobrom písala a ideš útočné ...no nič hádam ti niekto poradí, čo tam máš mať napísané
A teda prečítaj si svoju otázku ešte raz, lebo aj ti nejde o platenie, tak o čo potom?!!!!
@janka54321 zle polozena otazka
No takze možno sama ani nevieš o čo ti presne ide, ale ak dobre citam s porozumením ..ide len o peniaze, aby si neplatila a špekulujes 😃 keď by si takúto diagnózu mala, tak neriešis, čo tam ma byť napísané ...

Psychiater to bude urcite vediet 😂 predsa ty tu spravu sama sebe nebudes pisat.