Stomatologické služby na Ukrajine - cena a skúsenosti
Ahojte nedával si niekto robiť zuby na Ukrajine ? Kamarát tam chodí a vravel že 150€/zub. Nerozumiem sa tomu úplne či je to korunka alebo čo...
Áno sú lacnejšie na Ukrajine ,korunky a podobne
Na sr 150€ zub
@anonym_9ce06f ?
min. rok mi robil korunku zubár na sK. cena 180e.
@anonym_9ce06f ?
@anonym_autor veď pozri cenníky
Bezproblemov korunka 150€ zub
Tak ako si písal ale keď sám nevieš presne, že aký druh výkonu...
@anonym_autor veď pozri cenníky
Bezproblemov korunka 150€ zub
Tak ako si písal ale keď sám nevieš presne, že aký druh výkonu...
@anonym_9ce06f muž má fazety a 6 zubov ho vyšlo cca na 3tis, preto som bola prekvapená že keby si dávam 8 hore a 8 dole tak je to oveľa nižšia cena. Ale popravde nestudovala som rozdiel fazety a korunky a ani neviem čo by mne bolo odporučené..
min. rok mi robil korunku zubár na sK. cena 180e.
@anonym_7799ca napiš, aj z akého matetiálu predsa
@anonym_7799ca napiš, aj z akého matetiálu predsa
@anonym_dedcb9 tak to neviem.
@anonym_9ce06f muž má fazety a 6 zubov ho vyšlo cca na 3tis, preto som bola prekvapená že keby si dávam 8 hore a 8 dole tak je to oveľa nižšia cena. Ale popravde nestudovala som rozdiel fazety a korunky a ani neviem čo by mne bolo odporučené..
@anonym_autor neviem ako sa volá zubárka ale keď si dáš do vyhľadavaca uzhorod je jedna super krásne premeny . Mne chcela jedna ukrajinka pomôcť že hoci pôjde somnou ale ja na toto niesom aby som tam šla . 180 ? Korunka asi ťažko .môj robí najlacnejšie ale keď počúvam a čítam tie ceny sú des .pritom on robí za 250€ a snaží sa vždy nejako urobiť dobrú cenu ....či pri ťahaní alebo plombe
@anonym_dedcb9 tak to neviem.
@anonym_7799ca ak pridávaš do témy, tak to napís. Lebo môže byť zo živice, celokeramická, kovokeramická, alebo zironová. Prvá môže stáť 150, ale podledná ani náhodou.
@anonym_7799ca ak pridávaš do témy, tak to napís. Lebo môže byť zo živice, celokeramická, kovokeramická, alebo zironová. Prvá môže stáť 150, ale podledná ani náhodou.
@anonym_dedcb9 neviem materiál. Len škoda že som min. týždeň zahodila bloček - robila som poriadok, načo by mi bol.
@anonym_dedcb9 neviem materiál. Len škoda že som min. týždeň zahodila bloček - robila som poriadok, načo by mi bol.
@anonym_7799ca ok, bloček nepotrebuješ, ale aby som dopredu nevedela, z akého materiálu mi urobí korunku? To neviem ani komentovať 🙉
UžDent Užhorod
Cenník služieb
DIAGNOSTIKA
prehliadka, vyšetrenie, diagnostika choroby, výber liečebného plánu, výpočet nákladov
zadarmo
HYGIENA
profesionálne čistenie zubov (2 čeľusť )
25 eur
ANASTÉZIA
sprevádzanie všetkých manipulácii lokálnou anestéziou
4 eur
PLNENIE ZUBOV
estetická biela fotopolymer
21 eur
KOREŇOVÁ LIEČBA
týkajúce sa pulpitíde a periodontitíde (úplné, bez ohľadu na počet koreňov)
20 eur
CHIRURGIA
jednoduchá extrakcia zuba
12 eur
IMPLANTOLÓGIA
1 implantátová jednotka (implantát+abutment+former + všetky chirurgické fázy prípravy, inštalácie implantátu a kontroly liečby počas roka)
400 EUR
PROTETIKA
V cene sú zahrnuté všetky náklady na výrobu a montáž keramicko-kovovej konštrukcie s trvalou fixáciou.
70 eur (1 zub)

Na sr 150€ zub