icon

Strach z rakoviny

3. sep 2025

Skoro dva mesiace mám problém s močovými cestami, bolesť mechúra, každú hodinu wc. Nikdy predtým som to nemala. Urologicky všetko ok. Idem na gyn.ale mam obrovský strach.

anonym_929465
3. sep 2025

@anonym_autor prečo práve strach z rakoviny?
Môžeš mať poklesnútu maternicu a ta tlačí na mechúr koľko máš rokov?ťažké pôrody, veľké deti?
Chodila si na prevencie?ostatné orgány sono brucha ti robili?môžeš mať myom, polyp a ten tlačí na mechúr je veľa moznosti

anonym_4f107c
3. sep 2025

@anonym_autor preco to musi byt prave rakovina, mozno si len prechladnuta a to riesis az teraz ked to mas dva mesiace?

anonym_5bca14
3. sep 2025

@anonym_autor Neprenáňah ZASE no..ja mám vyše 20 rokov ten problém a nikdy by ma také ano nenapadlo! Furt riešim urologov od prvého porodu.A mám hyperaktívny močový mechúr s čím sa nedá nič robiť a naučila som sa s tým žiť, keďže lieky nepomáhajú.Je to aj stresového povodu u mňa, keďže nic mi nezaberá a beriem lieky, čaje a raz lepšie, raz horšie..v noci behám furt (už v 50tke) ma to aj ničí,lebo neviem potom zaspať a co už nerobím..

karolinahricova
3. sep 2025

@anonym_autor buď pokojná, poväčšine to nemá s rakovinou nič spoločné, len prechladený mechúr alebo pokles panvových orgánov.

vorkola
3. sep 2025

@anonym_autor No ja som to mala podobne,stale preliecovanie na urologii.nakoniec na gynde mi nasli polyp na maternici, a ten mi tie bolesti ,teda zapaly mocov ciest vyvolaval .ked mi polyp z maternice operacne odstranili, zapaly mocovych ciest zmizli..Treba zistit pricinu, co vyvolava zapaly, Treba dat vysetrit cele panvove organy ,, 1) preliecit mocak, + vysetrit ladviny, po 2) vysetrit gynekologom, po 3 )ked tieto 2 budu negat, tak treba aj crevny trakt