Strava pre onkologického pacienta, výživové doplnky a čaje
Ahojte, otcovi diagnostikovali rakovinu pankreasu s metastázami v prostate a pečeni. Momentálne čakáme na výsledky biopsie, takže ho pustili domov, keďže ho "liečiť" teraz nemôžu kým nebudú mať niečo na papieri. Prosím vás, viete mi poradiť akú stravu mu variť, aby mu nebolo horšie? V nemocnici povedali, že má jesť všetko len nie to, z čoho nafukuje. Prípadne viete mi odporučiť čaje, vitamíny, proste hocičo, čo by mu predĺžilo život, prípadne trochu pomohlo od bolesti? Veľmi pochudol a má veľké problémy s trávením. Ďakujem
@gabika4 dobrý deň, mame v ponuke reishi kapsule ktoré sú určené pre onkologických pacientov na zmiernenie príznakov, rovnako aj drinky na pitie pre lepšie trávenie. Ak by ste mali kompletnú správu, dá sa konzultovať s naším onkologom o vhodnosti doplnkovej liečby.
Ak by ste mala záujem o bližšie informácie, neváhajte ma kontaktovať 🙂
Strava podla Johanna Budwig
Ahoj, manzel ma tiez rakovinu.
Ma predpisane multidrinky, toto to predpise obvodny lekar.
Plus denne varime maso, organicke, musi mat Vela bielkovin
Tvoj otec ma chyteny pankreas, tak pozor s cukrami.
Castejsie denne, mensie porcie, Tu si dzobne, tam si dzobne .
@oslo1 nutridrinky už ma ...ale je to s ním biedne ...nezvláda veľmi stravu, maximálne trošku polievky a ovsenú kašu má rád ...bohužiaľ má roky diabetes, takže s jeho stravou je to obmedzené 😞...keďže má obrovské bolesti, tak väčšinou je nadopovaný a spí alebo sedí na záchode opretý o umývadlo, len v tej pozícií mu je dobre...

dr ti moze predpisat na priberanie nutridrinky su setrne na zaludok a vela vitaminov i mineralov v nich