Strava pomáha pri liečbe Helicobacter pylori
@vladeek tiež ho mám dlhodobo a nič mi nezaberá. Tak som skúsila mastichu. Tak čakám čo bude. A strava.....ne vyprážané, nemastne, ja mám ešte bez laktózy, nie korenisté veľmi, netučne a nie sladké......
@tatiana149 A čo sa týka pečiva? Môže sa? Neviem ryža alebo zemiaky radšej? A veci teda robiť asi skôr na pare však?
@vladeek tiež mám už druhé antibiotiká. Mám dojem že tiež nezaberú.
@tatiana149 ja dúfam ze áno ze to bude lepšie 😉
@vladeek skus liek Pylox. Je to prasok zo zltkov sliepok imunizovanych na H. Pylori. Ja som ho uzivala mesiac + acidko kazde rano neochutene nalacno, Lactobacillus superi s H. Pylori o vazobne miesto na zaludku, a aloe vera stavu 100 percentnu som pila. Po mesiaci som bola na pretestovanie zo stolice a vyliecila som sa. Drzim palce
@olivierko229 A kde si kúpila Aloeveru? Ci je ti jedno hlavne aby bola100% však?
@vladeek to si uz popravde nepamatam, ano, aby bola 100 %. Neviem, co z toho presne pomohlo, zrejme vsetko dokopy 🙂
@olivierko229 ok počkám a vyskúšam. Nejdem zase miešať 5 cez 9. Dakujem 🙃
@olivierko229 Prosím ta kukal som to acidko a je tam presne aj ten Lactobacilus. Ale napadlo ma ze ci by nebola dobrá aj práva ovčia žinčica. Tá má predsa tiež kopec živých kultur. Ďakujem.
@vladeek akoze mozno ano, ja mam skusenost len s acidkom
Ahojte, skúsim po čase zistiť nejaké info z danej témy 😉 Tiež mám ten "poklad"😠, prvé antibiotiká mi nezabrali 😲😢 Chcem sa spýtať či vy ste sa s tým popasovali a ako?
Ďakujem za info 🙏❤
@blableblu Zdravim. Už som sa ho konečne zbavil. Acidko som pil občas ale skôr zabralo všetko dohromady. Prísna diéta hlavne
@vladeek Čo znamená prísna diéta? Páči sa mi že lekárka mi nepovie nič o stravovaní, iba by mi predpisovali lieky.. z tých im asi niečo viac "kápne" 😨😖 ako z dobrej rady..
V marci som bola na KO, stále bolo vyšetrenie pozitívne :(
Začala som v marci s kúrou mastichy+kombuchový ocot.
A vy ste boli na kontrole u lekára keď viete že je to OK?
Lebo akože testy, ktoré predávajú v lekárni sú o ničom, tie mám stále negatívne☹ A vyšetrenie u lekárky je pozitívne už 3x 😢😢
Zdravim vas prosim o radu vela sa pise o acidku na HP a vsak na opak sa uvadza ze by sa nemalo mliecne a kysle a toto je aj mliecne aj kysle vcera sim mala prvy pokus a skoro som zkapala v noci od bolesti cele brucho ubolene
@vladeek Čo znamená prísna diéta? Páči sa mi že lekárka mi nepovie nič o stravovaní, iba by mi predpisovali lieky.. z tých im asi niečo viac "kápne" 😨😖 ako z dobrej rady..
V marci som bola na KO, stále bolo vyšetrenie pozitívne :(
Začala som v marci s kúrou mastichy+kombuchový ocot.
A vy ste boli na kontrole u lekára keď viete že je to OK?
Lebo akože testy, ktoré predávajú v lekárni sú o ničom, tie mám stále negatívne☹ A vyšetrenie u lekárky je pozitívne už 3x 😢😢
@damianam Prísna diéta v zmysle. Absolútne nič mastné, žiadne sladké ak sladké tak iba ovocie,minimum soli. Môj jedálniček dookolo vývar a kuracie mäso z naturalnou ryžou, quinou, bataty alebo klasické zemiaky. Všetko varené na vode. Ak som niečo mastil tak buď Gii maslom alebo 100% olivový olej. Do vývaru ružičkový kel, petržlen, mrkva , bobkový list . A prílohu karfiol, mrkva , brokolica všetko varené vo vode alebo na pare. Ovocie jablká, hrušky, maliny čučoriedky, mango. Raňajky väčšinou vločky a Grécky jogurt Biely od Zvolenský 1Kg balenie neochuteny. A to som si vždy do vločiek dal maliny alebo čučoriedky gia semiačka orechy vlašské , alebo kešu. Minerálky iba čisté alebo čistú vodu. A pil som Aloe Vera a Aloe Vera gel. A toto vlastne stále dookola 3 mesiace. Jedzte pomenej a aj 5 krát za deň A pred spaním tak 3 hodiny už nejesť. Ešte som pil žinčicu občas a acidko neochutene samozrejme.. A áno bol som na kontrole u lekára a vyšlo už negatívne. Ak by ste chceli niečo môžme si zavolať ak máte otázky.Drzim palce.
Zdravim vas prosim o radu vela sa pise o acidku na HP a vsak na opak sa uvadza ze by sa nemalo mliecne a kysle a toto je aj mliecne aj kysle vcera sim mala prvy pokus a skoro som zkapala v noci od bolesti cele brucho ubolene
@blableblu Ja som pil aj acidko. Podľa mňa aj Vám nerobí dobre tak ho nepite. Ale nemyslím že acidko ho zabije. Je to komplex všetkého aj diéty. Jesť veci ktoré sa doho netravia v žalúdku. Ale prejdú rýchlo a žalúdok je prázdny . Ide o to aby v žalúdku bolo čo najmenej kyseliny lebo v nej prežíva.Samozrejme plus antibiotiká.

Odporucam si kúpiť mastichu a dieťa hlavne nič vyprážané, veľmi koreniste, tučné , mastné, kofeín by som tiež vynechal