icon

Stretli ste sa s non Hodgkinovým lymfómom?

yokralovnayo
5. júl 2012

Milé dámy, chcem sa spýtať či ste sa niektorá s týmto ochorením stretla a aké sú príznaky.... vďaka moc za každú odpoveď.
J mám asi mesiac zdurenú jednu uzlinu za uchom a na krku - pri hrtane smerom do stredu pohyblivú hrčku. bola som na ORL
aj na sone, tam mi noč nevideli. Takže to neriešia. vraj tomám z prechladnutia! ale ja som pekne dlho chorá nebola a ako zdravotnícky
pracovník viem, že toto z prechladnutia nieje.. ☹ nechcem s tym behat stale po doktoroch, ked ma uz poslali domov stym ze nech to necham tak.ale mna to stale trápi !!..

Strana
z3
livia3
26. okt 2015

@yukki
Mame dvoch dospelych synov,ktori su na blizku!Ako hovorite prijem je doležiity a ja som teraz po psychyckej stranke nie na tom dobre,skor mu ako sa mu snažim pomoct tak mu leziem na nervy,bojim sa a že mam aj dost taz. pracu ,čo sa tyka psychiky!Dakujem za odpisanie a ozvem sa ako pokračujeme v liečbe!Dakujem!!!!Všetko dobre!!! :

sjuu004
22. apr 2016

@minewka ahoj, chcem sa spytat, preco si si nedovolila zobrat vzorku ihlou? Ja som bola vcera na tom a ked som to tu vecer citala tak ma skoro porazilo..:/

livia3
11. aug 2017

@yukki Dobry večer,ja som si už davnejšie s vami pisala,ohladom mojho manžela,ktory ma non hodgkin lymfon!Chcem sa Vas opytat ako sa Vam dari?Moj manžel je skoro rok po chemoterapii .Chcem sa Vas opytat či neviete poradit nejake vitaminy,ktore by mal uživat?Alebo či ste sa nestretli s injekčnym vitaminom c?Dakujem!S pozdravom
!

yukki
12. aug 2017

@livia3 ahoj,tak poradiť.....neviem,no. Hlavne eliminovať stres a starosti asi. Ja beriem Dčko, a ak sú prachy tak aj wobenzým, ale netuším, čo by sa malo brať, to najlepšie doktor povie. Okrem toho.....ja radšej nech nie som príkladom, ja už to absolvujem všetko opakovane....

livia3
12. aug 2017

prave stres,ten je u nas na dennom poriadku!Manžel sa nevie zmierit s tym,že nemože už tolko pracovat,a tak to prehana,chce si stale niečo dokazat a ja ho samozrejme brzdim!nechcem to tak doprodobna opisovat,asi to bude na stranke!Viem,že aj cečko infuzne je dobre pichnut,ale nemožme najst lekara ,ktory by bol ochotny to pichnut!Pisala som aj lekarke a ta odporuča nejaky Oxy Gen,poslala mi aj telefonne čislo ,kde sa da objednat!Ak by vam niekdo doporučil to cečko do žili,tak ja pracujem v Rakusku a tu sa da kupit lacnejšie,rada pomožem!prajem vela štastia a zdravička!Držte sa!

yukki
12. aug 2017

@livia3 ja to beriem tak, že teraz treba žiť.... užiť si každý deň na plno, a keď nejde o život, nejde o nič. Od 4.chemo som mala horúčky, začiatkom prázdnin sa to vyriešilo,odvtedy pomedzi chemoterapie sme s deťmi večne kdesi...rafting, stanovacky, treking v sedle koňa, ferrata, chaty s kamarátmi, kúpanie kde sa len dá.....a že nie je pokosený dvor? Že doma nie je bezchybný poriadok? Že nepobigľovano? Že nie je denne teplé jedlo? Tak to ma absolútne netrápi.... Každý deň stojí za to, aby sme ho prežili na plno...

viktor24091999
13. júl 2024

@yukki zdravím aké ste mali príznaky ? Ďakujem za odpoved

yukki
13. júl 2024

@viktor24091999 ta ja uz ani poriadne nepamätám,,,hlavne asi tvrdé nebolestive nepohyblive uzliny v kľučnej jame, zadychavanie, nočné potenie

yukki
Autor odpoveď zmazal
domisimo
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3