Strie a veľké prsia
Ahojte mamicky... mam taky problem..Pri pohlade do zrkadla je mi az do placu..ani nie tak ze mam este par kil na viac od porodu..ale skor to ze prsia mi ostali strasne oproti tym ake som mavala. su velke a ovisnute. ako to dat do poriadku? a aj strie. pouzivala som same kremy, vsetko mozne, co inym hned pomohli a mne ani trosku.. mam ich na bruchu, krizoch, stehnach, pri kolenach. neviete mi poradit ako sa zbavit toho??dakujem
Baby ja som mala 4ky pred tehu a po mam asi 5ky☹su velike samozrejme ovísaju a ťažke ale ešte kojím neviem da sa to do poriadku či ostanu takto mam už len par kg naviac ale prsia rovnako velike:(ako spavniť da sa to vôbec?
ja som pouzivala krem proti striam od Bepanthenu, moze sa pouzivat aj pocas kojenia , obsahuje prirodne vytazky , dobre hydratuje, je po nom pekna vlacna pokozka

ahoj, ja som počas tehotenstva používala krém Elasti-Q. podporuje to elasticitu kože, čím by sa malo predísť striám. neriadila som sa však návodom, v nom bolo používať 2-3 krát denne, ja som sa mastila dakedy aj 10 krát denne 🙂 a všade, na bruchu, prsiach, stehnách a aj lýtkach :D... a žiadne strie nemám a ešte aj teraz sa s ním mastím, lebo krásne vonia a je vláčny, veľmi príjemný napokožku....
a čo sa týka tých pŕs, tak mám ten istý problém.... akurát, že potrebujem malý obvod (70), a je problém nájsť podprsenku veľkosti napr. 70F alebo G, teraz som si objednala podprsenku Mama Cafe Late, značka Alles, ešte mi neprišla, je síce drahšia, tak dúfam, že bude stáť za to, prsia mi to nezmenší, ale čítala som recenzie na nu, tak vraj dobre drží prsia, a je kojenecká, čo je dosť ťažké nájsť kojeneckú podprsenku s výstužou, nie len takú šmatu tenkú , čo nič neudrží 🙂 a dúfam, že keď budem pomaly zhadzovať kilá, čo mi ostali, tak mi schudnú aj prsia..... pred pôrodom asi tak 2 roky som brutálne schudla a vtedy mi ubudlo aj z pŕs, tak dúfam, že to bude tak aj teraz, lebo inak neviem... už som uvažovala aj o operačnom zákroku, ale môj manžel o tom nechce ani počuť, jemu sa tak páčim, ale ja sa cítim hrozne, a okrem toho ma už tak bolí celý chrbát aj krčná chrbtica.. :(