icon

Strojček na zuby - aký je postup?

misel714
8. máj 2019

Dobrý deň. Chcela by som sa poradiť s ľuďmi, ktorí už mali strojček.
Včera som bola na konzultácií a dohodla si liečebný plán. Kedže mi idú posúvať najprv vrch a po roku aj spodok, začnem vrchom.
Ako to v podstate prebieha?
Konzultáciu sme prebrali. Dentálnu hygienu mi urobila moja všeobecná zubná lekárka pred 2 dňami a tiež zhotovila nový RTG snímok. Ten som predložila mojej strojčekárke a tá povedala, že jej ho mám poslať na mail, je úplne v poriadku a nebudeme už robiť nový. Čiže ani dentálnu nie?
28.5. má objednala na DIAGNOSTIKU ZUBOV...
Čo sa tam vlastne robí, to sú už otlačky, alebo ešte nie? Stojí to už 300eur, čiže len tak tipujem, že sú to pravdepodobne snáď už aj otlačky.
A po otlačkách už nasleduje len lepenie samotnatných zámkov a strojček, alebo ešte je tam niečo medzi tým ?
Kedže mi idú posúvať aj jeden zub na miesto jedného vytrhnutého, tak mi vraj zavedú nejaký malý implantát, o čo sa bude ťahať. Takže vôbec netuším, aký bude postup a kedy ho zavedú, či pred nasadením strojčeka, alebo počas nasadenia.
Viem, že toto všetko som sa jej mala spýtať na konzultácií, ale nejak som si nerobila časový plán v tom momente ešte. Skôr som sa sústredila na úkony a ceny.

Pošlem Vám aj do komentára fotku s popisom, čo mi budú robiť zatiaľ len na horných zuboch.
Ďakujem krásne každému, kto mi odpovie.

Inak sú otlačky zubov niečo veľmi nepríjemné ?

Strojček na zuby - aký je postup?
Strana
z2
renattka24
22. jún 2024

@kikinda201 dobrý deň. Môžem sa spýtať na strojcek hyrax taky ste mali? Dcera ho ma jeden den a take zufale stavy, stale smutna, boli ju to,nevie jesť s tym. Je mi jej strasne luto a neviem ako jej pomôcť... ďakujem za odpovede

Strana
z2