Stŕpnutie ruky počas spánku
Dobrý deň,
Spím na ľavom boku no občas sa mi stáva že sa v noci zobudím a mám strpnutu PRAVÚ ruku vôbec ňou nemôžem hýbať kým ju ako keby nerozmasurujem
Viem že nie ste tuná lekári ale chcem sa opýtať či sa niečo také stalo aj vám a ako sa to riešilo
Ďakujem za odpoveď 🙂
skus magnezium doplnit. ja som to mavala tiez, ale zacala som brat magnezium (kvoli inemu) a stratilo sa mi aj to. alebo potom vysetrenie na karpalny tunel.
Cvicis? Mne ked zacnu trpnut ruky v spanku,je to varovny signal,ze treba zacal posilnovat svalstvo. Bud chod na.masaz,uvolni ti chrbticu alebo doma pocvic. A doplnit magnezium.
Na Pc ani moc nie no pracujem ako čašníčka
Skúsim to magnézium a ak nepomôže pôjdem na vyšetrenie 🙂 ďakujem za odpovede 🙂 skúsim aj cvičiť lebo necvičim vôbec okrem občasného bicyklovania 🙂
Ja som to mala celé druhé trhu. A ešte som sa budila na to,že nedýchali. Potom som lalala po dychu
Tiez odorucam najprv skusit magnezium, mavam ten isty problem, zobudim sa a vobec necitim 2-3 prsty. Teraz v tehu to mavam castejsie, mam aj problem s chrbticou a teraz sa mi tazsie cvici...

Nemas ju v blbej polohe?