icon

Sú antibiotiká na akné jediná cesta ?

yella8888
6. jan 2020

Ahojte kocky, chcela by som sa s Vami poradit ohladne mojho problemu s vyrazkami. Necista vyhadzana plet ma trapi uz dlhsie, skusam vsetko mozne (vysadenie lepku, mliecneho, sladkeho nepomohlo) ALE co mi pomohlo (na 2 tyzdne som mala uuplne cistu plet) bolo uzivanie ATB Augmentin nie kvoli akne ale kvoli inemu problemu. Uz po prvych dnoch sa mi kraasne cistila plet ale tento vedlajsi efekt vydrzal len 2 tyzdne a je to tu znova. Cize tusim ze moje vyrazky su sposobene bakteriami. Predpokladam ze su na kozi ale aj v tele. Lenze ako ich zabit trvalo aby by sa to uz nevracalo :( a vyhnut sa chemickym antibiotikam .. Je to vobec mozne? Poradte mi pls nieco prirodne s extra silou na usmrtenie bakterii sposobujucivh hnisave vyrazky..ci uz vnutorne alebo vonkajsie pouzivanie. Budem velmi vdacna 💜

Strana
z2
yella8888
autor
6. jan 2020

@eliska13 nerobili, tvaria sa ze nieco take neexistuje..to priamo z koze asi ze? mas s tym skusenosti?

hami3
6. jan 2020

@yella8888 Mixa

monikangel
6. jan 2020

@ptmt1011 ja som okrem seba pozrela aj mamine choroby, vsetko mi sedelo, presne na jej povahu. dakujem 😉 asi by ma to nenapadlo len tak hladat 🙂

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
eliska13
6. jan 2020

@yella8888 osobne nie, ale kamaratke robili ....chodíš pravidelne na lekársku kozmetiku?tým by som začala, vylúčiť mliečne výrobky a kľudne to môže byť hormonálne dala by som si spraviť profil u gynekologa

tenerifka
6. jan 2020

@yella8888 dcera berie takmer 2 mesiace uz spominany Roacutan (Dercutane), ma 17 rokov. Predtym vyskusane vsetko-draha aj lacna kozmetika, mydla, vodicky, masticky,atb, detoxy.....NIC nepomohlo, a toto urcite zaberie na 100% a navzdy, len to bude brat este dalsich 6 mesiacov

zuzanabz24
6. jan 2020

@yella8888 ja som mala podobný problém, skúšala som všetko možné a môžem odporučiť krém od Dulcia-čistiaci komplex s vitamínmi. Dá sa kúpiť cez ich e shop alebo v DM. Asi po dvoch týždňoch zbadas prvé výsledky, pretože redukuje kožný maz, mne sa vyrážky úplne stratili a to som ich mala na čele, okolo ust, nosa. A na čistenie pleti používam Weledu, čistiaci gél na zmiešanú pleť.

neluskas
7. jan 2020

@yella8888 ahoj, dlhoročný problém s akne som mala aj ja. skusala som biodermu, eucerin, chemicky peeling a antibiotika. všetko mi pomohlo len na urcity cas. velke hnisavé vyrazky mi dost zneprijemnovali život, doslova som sa hambila na verejnosť, strašne obdobie, takze ta uplnem chapem. cez sociálnu siet som sa dostala k prirodnym produktom aj ked som uz neverila, ze mi niečo vôbec pomoze. skusila som, ved treba skusat, ked clovek chce vyzerat ako človek. najprv som zacala vnutorne detoxom, precistila som svoje telo od toxínov a škodlivých látok a potom samozrejme povrchovo prirodnou kozmetikou. uz po týždni som videla viditeľné zlepšenie a dnes som uz uplne bez akne, za co vdacim tymto prirodnym produktom

carimari
Odpoveď bola odstránená
denisaper
10. jan 2020

@yella8888 dr.Šebová kožná- Hurbanovo nám dala Roacutan to je najsilnejší liek na vyrážky, ale pomáha na 99 percent.

monikangel
12. jan 2020

@ptmt1011 Ooo, dakujem ti za doporucenie 😉

marcelajurikova
24. mar 2021

@yella8888 Ahoj. Antibiotiká/antikoncepcia ti problém iba “kozmeticky” potlačia to znamená v čase užívania ti stiahnu vyrážky a keď vysadíš prídu späť a ešte vo väčšej hrozbe. Ja som sa stretla pred 4 rokmi s luxusnou kozmetikou Artistry, ktorá mi dala dokopy pleť a samozrejme k tomu aj výživové doplnky od Nutrilite. Vždy treba hľadať problém z vnútra, pretože naša pleť je odrazom našeho vnútra. Čiže treba do toho zaradiť aspekty ako sú: vyvážená strava, dostatok spánku, pohyb každý deň, eliminovať stres, kvalitná čistá voda (najlepším riešením je vodný filter E-spring), prírodné výživové doplnky atd.. 🙂 snáď som si trochu pomohla a poradila😊

banderaska29
24. mar 2021

Ahoj akurát som to písala do jednej konverzácie tak to sem len prepošlem, akné po troch rokoch mizne, takmer už nieje... vyskúšala som všetko - a keď všetko tak mi ver, že fakt všetko.. už ostal iba panenský moč 😀 🙂 🙂

- prestala som jesť pečivo, cukor v akejkoľvek forme, ryžu, zemiaky, mastné vysmážané jedlá... čo jem ? 🙂 zelenina ovocie, strukoviny, tofu, rastlinné mlieka, ovsené vločky. denne zjem pol kila až kilo zeleniny a max pol kg ovocia. Všetko čerstvé, raz týždenne jem domáce masko. preferujem vegánske regáliky v obchodoch, kde si viem slušne nakúpiť náhrady bežných potravin,

Zmizlo mi akné, schudla som, mám lepsie vlasy, eliminovala sa celulitída, cítim sa fantasticky a plná energie. Trávenie mám ako bábo 🙂 prvý týždeň som mala absťáky, teraz si neviem predstaviť stravovanie, ako som mala predtým.

kvevka
19. sep 2021

môžem poradiť kvalitný cbd olej do správy

Strana
z2