Sú hnedé flaky na tvári pigmentové flaky?
Ahojte, vedeli by ste mi s tymto poradit? Za posledne 2 tyzdne sa mi porobili na tvari taketo hnede flaky. Su to pigmentove flaky? A co s tym? Vdaka

@dobryden a to sa v takomto mnozstve objavi za tyzden? Uff
Mne kozmetička povedala, že pigmentové škvrny sa dajú na chvíľu zmenšiť, ale nikdy nezmiznú. Skús retinol a určite pravidelne používaj SPF. Slnko je pre pigmentové škvrny najhošie
@erika7102 retinol mam a zacnem pouzivat aj spf tak uvidim. Mna len prekvapila ta rychlost. Zrazu plna tvar flakov.
Ono to môže byť reakcia práve na retinol, ak s ním nepoužívaš aj SPF lebo retinol a slnko sú najväčší nepriateľ. Skúsila by som prípadne retinol len každý druhý deň a uvidíš. Možno sa to zlepší
mám to isté...nuž čo,zmierila som sa 😀 a to sa slnku vyhýbam celý život
jasne ak pouzivas retinol vecer a rano nepouzivas spf, vie sa ti to objavit takmer ihned. a teda jedine ucinne na to je laser. kremy a sera pomozu, ale nikdy nezmiznu uplne
Ja by som určite skúsila laserový peeling 🙂 Mne veľmi pomohol s pigmentovým fľakom nad perou a po ošetrení na envy klinike v BA sa akoby vyparil - zjednotil sa mi tón pleti a je taká žiarivejšia

Vyzeraju ako pigmentov škvrny.Na tie teraz nic take,používaj len spf 50 a na jesen vyskusaj chemicky péeling.