icon

Sú moje vyrážky príznakom alergie?

szzuzka
8. jan 2023

Už niekoľko týždňov ma trápia výrážky. Najprv vyšli také drobné popri vlasoch, skôr takej kožovej farbe a potom hrozné akné. Môže to byť alergia, hormóny alebo čo? ( plus po smotanovej jedle ma svrbí celé telo a dneska som “ochutnala” zase kuracie na smotane s cestovinou (pokus číslo 2), či bude nejaká reakcia a áno- svrbenie).

Sú moje vyrážky príznakom alergie?Sú moje vyrážky príznakom alergie?Sú moje vyrážky príznakom alergie?Sú moje vyrážky príznakom alergie?Sú moje vyrážky príznakom alergie?Sú moje vyrážky príznakom alergie?
janettdamian
8. jan 2023

Môže byť alergia, ak máš podozrenie na mlieko, pozri či je v príznakoch vyrážky svrbenie. Ja som mala tiež svrbenie-vyrážky tvár, krk, dekolt a alergia na ryžu mi z toho vyšla. Ale teda nie u lekára, ale eliminačne som na to išla.

szzuzka
autor
8. jan 2023

@janettdamian tak to musim odsledovat. intoleranciu mam na mlieko, nie potvrdene lekarom, ale stale hnackujem a hned po mlieku a preto pouzivam uz mandlove, ale raz za cas si dam smotanove jedlo. no teraz budem drzat pauzu od mlieka uplne 😬 a uvidime, ci sa to zlepsi.

adulka07
9. jan 2023

@szzuzka mám alergiu na mlieko,vajcia,soju a robia sa mi presne také veľké červené na brade a krku keď zjem niečo čo nemám...tie malé čo máš na čele nemám...