Sú panické ataky a extrasystoly normálne pri úzkostiach?
Ahojte kamosi potrebujem radu mám teraz nahovno obdobie tento týždeň som človek ktorý trpí úzkosťami sem tam teraz už len panickymi atakmi hlavne silná nervozita a úzkosti. Tento týždeň sa niečo úplne pokaslalo tri dni som pil aj keď skoro vôbec nepijem koli HIT včera som dostal po práci panicky atak veľmi silný a do toho mi prišli v kuse extrasystoly ktoré nechceli prestať dsl som si dva neuroly prvý krát tento rok utisilo sa to ale len na chvíľu potom som sa akosik s toho dostal preskocilo mi len raz za čas a o 2 ráno som sa musel niekde ponáhľať lebo sa niečo pokazilo a dostal som taký stres za volantom tep 170 cely som sa triasol nemohol som dýchať tŕpla mi ruka a nevedel som ani v klude sedieť hádzal som zo sebou po celej sedačke pichala má cela hruď nevedel som to zastaviť rýchlo som rozhryzol neurol sú normálne tieto reakcie ? Bojím sa že si týmto prevodim niečo zo srdcom😔
Lebo som sa rozišiel z priateľkou po 10 rokoch a nedával som to
@anonym_autor toto, co popisujes, je tetania. Uplne bezna diagnoza, kazdy druhy to tu ma. Mala som to tiez. Liecba je vysoke davky magnezia s dolplnenim dalsich mineralov. Pri tvojich priznakoch 4x denne 1 tab(500mg) magnezia + B komplex a zvlast 1tab vapniku (nie spolu s magnzeziom, lebo sa nevstrebe) po dobu 2 tyzdnov. Uz po tyzdni by si mal citit ulavu. Potom postupne vysad vapnik a magnezium znizuj davky az na 2tab denne a takto ber po zvysok zivota (ak nechces, aby sa ti to vratilo). Ja som uz vyse 10 rokov nemala panicky atak.
na alkohol zabudni, vyplavuje vitaminy a mineraly z tela. Preto mas tieto stvay. Tetaniu maju vo vacsine pripadov, ludia trpiaci podvyzivou, vegani a alkoholici.
Ďakujem vám krásne tento týždeň mám veľký ťažký a áno musím začať pôjdem kúpiť silnejšie magnezium mám tetaniu prvý záchvat z ničoho nič tri roky do zadu boli už aj AD ale nezaberali tak som vysadil ale potrebujem z tohto von už naozaj na vsetko som taký citlivý aj reagujem
@anonym_autor toto, co popisujes, je tetania. Uplne bezna diagnoza, kazdy druhy to tu ma. Mala som to tiez. Liecba je vysoke davky magnezia s dolplnenim dalsich mineralov. Pri tvojich priznakoch 4x denne 1 tab(500mg) magnezia + B komplex a zvlast 1tab vapniku (nie spolu s magnzeziom, lebo sa nevstrebe) po dobu 2 tyzdnov. Uz po tyzdni by si mal citit ulavu. Potom postupne vysad vapnik a magnezium znizuj davky az na 2tab denne a takto ber po zvysok zivota (ak nechces, aby sa ti to vratilo). Ja som uz vyse 10 rokov nemala panicky atak.
@strawberry0797 a neskodi tolko magnezia?Ja beriem len raz za den magnosolv mozem si dat aj viackrat?
@mirokub ja som to nezvládol pil som proste tie tri dni a chodil do prace spal som tak 3-4hodiny každý deň jeden deň som pil cely ale ostatne som len večer sa ozral s prepáčením a už v štvrtok som sa cítil divne od rana v práci úzkosť strašne som sa potil prišiel som z prace normálka zrazu z ničoho nič taký silný panicky atak srdce mi išlo vyskočiť a hneď začali tie extrasystoly jedna za druhou ale šli normálne extrasystoly ako ich vždy pociťujem a pomedzi to ešte oveľa silnejšie údery a prišlo mi že prichádzajú z poza lopatky do stretu hrude pol hodinu som som s tým nedokázal nič urobiť tak som hodil do seba dva neuroly potom to ako tak trochu prešlo ale neurol stratil ten účinok do hodiny a potom v noci som sa za volantom zamýšľal nad stratou priateľky a chytil má taký nával strachu srdce sa mi podľa hodiniek rozbehlo na 170tepov a som zo sebou hádzal po celom aute tŕpla mi práva ruka pálila má hruď rýchlo som rozhryzol neurol bojím sa len toho že už s tohto vsetkeho dostanem daaky infarkt alebo srdce sa mi zastaví
Úplne normálne je to. Keď prestaneš kvôli symptómom robiť paniku (necháš ich byť ako sú) tak postupne odznejú. Mne v najhoršom období môjho života srdce tak tancovalo že som myslela že chytím infarkt. Ale nepoddala som sa. Šla som si zašportovať a keď som zastala tak fibrilovalo tak že som skoro odpadla. A bežala som ďalej. Dnes je to rok a pol, symptómy ešte mám ale úplne minimálne, srdce už ide normálne. Pozri si na YouTube kanál Dan Buglio Pain free you, on vysvetľuje o čo ide aj ako na to. A žiadne tabletky neberiem a rum si občas dám (ale len trošku, nepreháňam to).
Ďakujem vám krásne tento týždeň mám veľký ťažký a áno musím začať pôjdem kúpiť silnejšie magnezium mám tetaniu prvý záchvat z ničoho nič tri roky do zadu boli už aj AD ale nezaberali tak som vysadil ale potrebujem z tohto von už naozaj na vsetko som taký citlivý aj reagujem
@anonym_autor tetania sa neriesi antidepresivami. Tetania je vyzivovy problem (dosledok podvyzivy a nezdravej stravy)
@strawberry0797 a neskodi tolko magnezia?Ja beriem len raz za den magnosolv mozem si dat aj viackrat?
@katarinaschober magnosolv nepoznam. Ja beriem Galvex magnesii lactici, Magnerot alebo ine bezne predajne magnezium. Nebezpečné to nie je. Telo si zoberie len min mnozstvo, zvysok vycika.

@anonym_autor
Preco si pil? Toboz ako psychiatricky pacient!!!