Sú porcelánové korunky na prednom zube viditeľné?
Ma niektora z vas porcelanovu korunku na prednom zube?Je to viditelne?Vidno,ze je to dorobeny zub oproti ostatnym?
ja som si dala dnes obrusit cely vrch aj zdrave zuby, presne pre to ze to nechcem kuskovat a kombinovat.
uz nieje cesty spat , uz len verit ze mi urobia krasne a nebudu komplkacie, nervy mi netahal ziadne, idu mi robit14 zubov 🙂
@alexis9 ahoj, citam , ze si technik..mozem otazku? Prave riesim taku vec, ze dala som si korunky - dve predne, na devtalne zuby. Na prvy krat farba nesedela, dofarbil este v ten den, nasadili opat, farba celkompekne sadla, super, spokojnost. Nalepili /ukazali mi to uz az nasadene / prisla som domov a skoro som sa rozplakala , zo spodnej strany cisty zirkon, nafarbena je len vpredu. Mna b yani vo sne nenapadlo, ze mi spravia taketo korunky, nikdy som to nevidela. Cize mam dvojfarebne zubyzo sopdu, kvôli tomu som si to davala robit, lebo mi vadil farebny rozdiel na devit. zuboch. No ide ma porazit. Jetoto bezne? Ze zadne strany sa vôbec nefarbia a teda svietia na bielomodro?? Dakujem za odpoved.
mne zase krasne zirkonove tak nahrubo oporcelanoval ze az
@janin26 ked mi skusal len zirkon bola to parada a potom take klovaky , ze mi jazyk brzdia ked rozpravam. fakt je ze som mala dlho medzery, ale vraveli ze do 2t si zvyknem a nie:( tesila osm sa ako sa budem smiat, a figu riadne to vidno , hoci ano zuby su same o sebe super , ta hrubka sa nezakryje
Ahojte, ja uz tiez mam zasebou uz mam zúbky presne take ake som si želala, som statsna a spokojna🙋kazdemu želám a radim aby dotoho siel a nebal sa...