icon

Sú porcelánové korunky na prednom zube viditeľné?

bendinko
17. okt 2017

Ma niektora z vas porcelanovu korunku na prednom zube?Je to viditelne?Vidno,ze je to dorobeny zub oproti ostatnym?

dzt
Autor odpoveď zmazal
lumia888
15. jan 2019

ja som si dala dnes obrusit cely vrch aj zdrave zuby, presne pre to ze to nechcem kuskovat a kombinovat.
uz nieje cesty spat , uz len verit ze mi urobia krasne a nebudu komplkacie, nervy mi netahal ziadne, idu mi robit14 zubov 🙂

alexis9
Autor odpoveď zmazal
janicka11
15. jan 2019

@lumia888 môžem vedieť ci to boli???? Lebo presne toto čaká aj mna. Ešte ma čaká trhanie 3 zubov tuším a 12.3 mam brúsenie zubov aj tých zdravých.. Dávam si robiť 5 zubo. Môžem vedet koľko platíte vy za rolko zubov a ci ta bolesť sa dala vydržať a ci to neboli aj teraz?

lumia888
16. jan 2019

@janicka11 vobec ma to nebolelo ani pri zakroku ani potom , len su citlive aj na vzduch ked rozpravam. dala som si obrusit 8 zubov a vyrobit14 celokeramickych,ziadny kov. 400 stoji brusenie, 1400 zuby spolu 1800 .Nedalo sa mi inak uz mi vela chybalo. Verim ze vydrzia dlho.

dzt
16. jan 2019

@alexis9 a ešte otázka: ako dlho vydržia korunky/ mostík? Na nete som našla že 10-15rokov? Či?

alexis9
Autor odpoveď zmazal
janin26
24. apr 2019

@alexis9 ahoj, citam , ze si technik..mozem otazku? Prave riesim taku vec, ze dala som si korunky - dve predne, na devtalne zuby. Na prvy krat farba nesedela, dofarbil este v ten den, nasadili opat, farba celkompekne sadla, super, spokojnost. Nalepili /ukazali mi to uz az nasadene / prisla som domov a skoro som sa rozplakala , zo spodnej strany cisty zirkon, nafarbena je len vpredu. Mna b yani vo sne nenapadlo, ze mi spravia taketo korunky, nikdy som to nevidela. Cize mam dvojfarebne zubyzo sopdu, kvôli tomu som si to davala robit, lebo mi vadil farebny rozdiel na devit. zuboch. No ide ma porazit. Jetoto bezne? Ze zadne strany sa vôbec nefarbia a teda svietia na bielomodro?? Dakujem za odpoved.

lumia888
24. apr 2019

mne zase krasne zirkonove tak nahrubo oporcelanoval ze az

dzt
Autor odpoveď zmazal
janin26
24. apr 2019

@lumia888 akože, že sú moc hrubé, či ako? Máš foto?

lumia888
26. apr 2019

@janin26 a @dzt nemam urobim

alexis9
Autor odpoveď zmazal
janin26
26. apr 2019

@alexis9 nerobis keramické? Mavas len kovokeramicke? No práve, že fixne. Napíšem Ti neskôr

lumia888
28. apr 2019

@janin a @dzt slubene fotky, na pohlad to tak nevyzera ae su take velke ze sa neviem stotoznit ani po 3mesiacoch lebo ja som mala zuby mensie

dzt
Autor odpoveď zmazal
dzt
Autor odpoveď zmazal
lumia888
28. apr 2019

@dzt ano 14 zubov , na mojich ostalo mi 9 mojich ti emi obrusili, aj s brusenim 2 tis v ziari nad hronom je super technik aj zubar

janin26
28. apr 2019

@lumia888 pekne, ale naozaj hrubé, ale asi to tak musí byť. Aby to bolo pevné, ale neviem

dzt
Autor odpoveď zmazal
lumia888
28. apr 2019

@janin26 ked mi skusal len zirkon bola to parada a potom take klovaky , ze mi jazyk brzdia ked rozpravam. fakt je ze som mala dlho medzery, ale vraveli ze do 2t si zvyknem a nie:( tesila osm sa ako sa budem smiat, a figu riadne to vidno , hoci ano zuby su same o sebe super , ta hrubka sa nezakryje

lumia888
28. apr 2019

@dzt tak si daj u nasho technika ci to mas daleko?

dzt
Autor odpoveď zmazal
lumia888
3. máj 2019

@dzt jaj no to hejmne este v ustach upravoval , ked mi sanku kulilili vysuvalo do boku, ale ked mas nejaku citlivu noc vadi vsetko

janicka11
6. máj 2019

Ahojte, ja uz tiez mam zasebou uz mam zúbky presne take ake som si želala, som statsna a spokojna🙋kazdemu želám a radim aby dotoho siel a nebal sa...

janin26
6. máj 2019

@janicka11 paráda, daj foto

dzt
Autor odpoveď zmazal
janicka11
Autor odpoveď zmazal
yanni
7. máj 2019

@janicka11 Inak, Vidno to. Tie zuby su uz ine ako povodne. Ono sa to neda urobit presne. Uz to jednoducho nie je to, co dala priroda.

janicka11
7. máj 2019

@yanni zatiaľ si asi prvá co mi to hovori. Nevadi ale,, ja mam aj dost male usta takze mne trci 8ba kusok znich tak preto si to nik nevsimol.
🤣😉Ale nevadi mi to, som rada za to co mam. Pekny dnik.