Sú to štípance od ploštice?
Ahojte vcera si moja priatelka na mne vsimla stipance, dnes som si vsimla dost podobne aj na jej tele. Prve co mi napadlo boli plostice ale vobec nas to nesvrbi, proste tam len su. Prehladala som celu postel madrac a aj okolo a nenasla som ziadnu plosticu ani larvy ci trus. Nic. Neviete co to moze byt? Mozu to byt potnicky? Alebo mozno alergia na avivaz? Ja to mam na chodidle chrbte a na zadnom stehne, priatelka na chrtbe.
Kokos ako dufam ze to nie su plostice :D
Dakujem za pomoc

@ddomcca eee. To podľa mňa nie sú štípance. Uvidis, ako sa to bude vyvíjať ďalej. Pokiaľ tak, ako si myslím, budú pribúdať a akoby sa zlievať dokopy. Nepamätám si, ako sa to volali, ale u mňa to bolo tretie štádium ovčích kiahní. Nijako sa to neliecilo, nescebelo… len to príliš dlho trvalo, kým to zmizlo. Niekoľko týždňov…
@palicka ovcie kiahne som mala ako mala este a je mi divne ze to mam aj ja aj priatelka, presne to iste. Citala som tu xy clankov o plosticiach a blchach a neviem coho, strasne dufam ze to nie je to
nie
Nie, to nie su stipance od plostic. Skor od takych tych malych musiek? Neboli ste niekde na zahrade/v trave?
Nie, to nie su stipance od plostic. Skor od takych tych malych musiek? Neboli ste niekde na zahrade/v trave?
@veselo_neveselo mali sme s nimi problem doma ale uz dlhsie nemame, moze byt ze niekde mali larvy a prebudzaju sa alebo podobne?
@veselo_neveselo mali sme s nimi problem doma ale uz dlhsie nemame, moze byt ze niekde mali larvy a prebudzaju sa alebo podobne?
@ddomcca na tych ďalších fotkách Tonku vyzerá menšie. Každopádne podľa mňa to ploštice nie sú. Ale ani kiahne, podľa fotky c.2
Vyzerá to na blchy
Vyzerá to na blchy
@nikita1109 neviete kde sa udrzuju alebo ako sa ich zbavit? Pravda je, ze som minuly vikend bola s vonkajsim psom takze na mna mohlo volaco skočit
Presne takéto isté štípance som mala od blch v minulosti, boli to od mačiek ,ktoré boli vonku ale chodili občas do domu.Prezrite toho vonkajšieho psa,či má blchy,ak nájdete unho blchy,tak to máte potvrdené. Blchy ťažko nájsť,ale zvyknú ísť do gauča a posteľ
Presne takéto isté štípance som mala od blch v minulosti, boli to od mačiek ,ktoré boli vonku ale chodili občas do domu.Prezrite toho vonkajšieho psa,či má blchy,ak nájdete unho blchy,tak to máte potvrdené. Blchy ťažko nájsť,ale zvyknú ísť do gauča a posteľ
@nikita1109 a neviete prosim jak sa jej zbavit ak ju tam nahodou mam?
@nikita1109 a neviete prosim jak sa jej zbavit ak ju tam nahodou mam?
@ddomcca psíka ste prezreli?
A pribudli Vám nové štípance?
@ddomcca psíka ste prezreli?
@nikita1109 ja som nie som s nim, len jeden den minuly vikend som bola ale urcite ma nejaku blžku, trávi vela casu von
A pribudli Vám nové štípance?
@nikita1109 myslim ze len nejake 2-3 malinke
Za mna to mozu byt stipance od plostic. Vyliezaju v noci, pozri okolo 2-3rano a hladaj na matraci ci nieco nenajdes

@ddomcca eee. To podľa mňa nie sú štípance. Uvidis, ako sa to bude vyvíjať ďalej. Pokiaľ tak, ako si myslím, budú pribúdať a akoby sa zlievať dokopy. Nepamätám si, ako sa to volali, ale u mňa to bolo tretie štádium ovčích kiahní. Nijako sa to neliecilo, nescebelo… len to príliš dlho trvalo, kým to zmizlo. Niekoľko týždňov…