icon

Sú to štípance od ploštice?

ddomcca
26. jún 2025

Ahojte vcera si moja priatelka na mne vsimla stipance, dnes som si vsimla dost podobne aj na jej tele. Prve co mi napadlo boli plostice ale vobec nas to nesvrbi, proste tam len su. Prehladala som celu postel madrac a aj okolo a nenasla som ziadnu plosticu ani larvy ci trus. Nic. Neviete co to moze byt? Mozu to byt potnicky? Alebo mozno alergia na avivaz? Ja to mam na chodidle chrbte a na zadnom stehne, priatelka na chrtbe.
Kokos ako dufam ze to nie su plostice :D
Dakujem za pomoc

Sú to štípance od ploštice?Sú to štípance od ploštice?Sú to štípance od ploštice?
palicka
26. jún 2025

@ddomcca eee. To podľa mňa nie sú štípance. Uvidis, ako sa to bude vyvíjať ďalej. Pokiaľ tak, ako si myslím, budú pribúdať a akoby sa zlievať dokopy. Nepamätám si, ako sa to volali, ale u mňa to bolo tretie štádium ovčích kiahní. Nijako sa to neliecilo, nescebelo… len to príliš dlho trvalo, kým to zmizlo. Niekoľko týždňov…

ddomcca
autor
26. jún 2025
@palicka

@ddomcca eee. To podľa mňa nie sú štípance. Uvidis, ako sa to bude vyvíjať ďalej. Pokiaľ tak, ako si myslím, budú pribúdať a akoby sa zlievať dokopy. Nepamätám si, ako sa to volali, ale u mňa to bolo tretie štádium ovčích kiahní. Nijako sa to neliecilo, nescebelo… len to príliš dlho trvalo, kým to zmizlo. Niekoľko týždňov…

@palicka ovcie kiahne som mala ako mala este a je mi divne ze to mam aj ja aj priatelka, presne to iste. Citala som tu xy clankov o plosticiach a blchach a neviem coho, strasne dufam ze to nie je to

ddomcca
autor
26. jún 2025

Pridavam tieto fotky, idu tri stipance po sebe ako pisali ludia, ze plostica kuse “ranajky obed a vecera - tri stiance za sebou. “ mne je z tohoo akoze tak zle ze sa asi o chvilu zrutim fakt :D

luga_luga
27. jún 2025

nie

veselo_neveselo
27. jún 2025

Nie, to nie su stipance od plostic. Skor od takych tych malych musiek? Neboli ste niekde na zahrade/v trave?

ddomcca
autor
27. jún 2025
@veselo_neveselo

Nie, to nie su stipance od plostic. Skor od takych tych malych musiek? Neboli ste niekde na zahrade/v trave?

@veselo_neveselo mali sme s nimi problem doma ale uz dlhsie nemame, moze byt ze niekde mali larvy a prebudzaju sa alebo podobne?

palicka
27. jún 2025
@ddomcca

@veselo_neveselo mali sme s nimi problem doma ale uz dlhsie nemame, moze byt ze niekde mali larvy a prebudzaju sa alebo podobne?

@ddomcca na tych ďalších fotkách Tonku vyzerá menšie. Každopádne podľa mňa to ploštice nie sú. Ale ani kiahne, podľa fotky c.2

nikita1109
27. jún 2025

Vyzerá to na blchy

000005
29. jún 2025

@ddomcca vypada to napotnicky........stipance strasne svrbia...hlavne od plostice....

ddomcca
autor
29. jún 2025
@nikita1109

Vyzerá to na blchy

@nikita1109 neviete kde sa udrzuju alebo ako sa ich zbavit? Pravda je, ze som minuly vikend bola s vonkajsim psom takze na mna mohlo volaco skočit

nikita1109
30. jún 2025

Presne takéto isté štípance som mala od blch v minulosti, boli to od mačiek ,ktoré boli vonku ale chodili občas do domu.Prezrite toho vonkajšieho psa,či má blchy,ak nájdete unho blchy,tak to máte potvrdené. Blchy ťažko nájsť,ale zvyknú ísť do gauča a posteľ

ddomcca
autor
30. jún 2025
@nikita1109

Presne takéto isté štípance som mala od blch v minulosti, boli to od mačiek ,ktoré boli vonku ale chodili občas do domu.Prezrite toho vonkajšieho psa,či má blchy,ak nájdete unho blchy,tak to máte potvrdené. Blchy ťažko nájsť,ale zvyknú ísť do gauča a posteľ

@nikita1109 a neviete prosim jak sa jej zbavit ak ju tam nahodou mam?

nikita1109
30. jún 2025
@ddomcca

@nikita1109 a neviete prosim jak sa jej zbavit ak ju tam nahodou mam?

@ddomcca psíka ste prezreli?

nikita1109
30. jún 2025

A pribudli Vám nové štípance?

ddomcca
autor
30. jún 2025
@nikita1109

@ddomcca psíka ste prezreli?

@nikita1109 ja som nie som s nim, len jeden den minuly vikend som bola ale urcite ma nejaku blžku, trávi vela casu von

ddomcca
autor
30. jún 2025
@nikita1109

A pribudli Vám nové štípance?

@nikita1109 myslim ze len nejake 2-3 malinke

katrin21
3. júl 2025

Za mna to mozu byt stipance od plostic. Vyliezaju v noci, pozri okolo 2-3rano a hladaj na matraci ci nieco nenajdes

ddomcca
autor
4. júl 2025
@katrin21

Za mna to mozu byt stipance od plostic. Vyliezaju v noci, pozri okolo 2-3rano a hladaj na matraci ci nieco nenajdes

@katrin21 stipance ale nesvrbia a mam ich menej

anonym_f33cb7
17. aug 2025
@ddomcca

@katrin21 stipance ale nesvrbia a mam ich menej

@ddomcca Zistili ste co to bolo?

ddomcca
autor
17. aug 2025
@anonym_f33cb7

@ddomcca Zistili ste co to bolo?

@anonym_f33cb7 blcha