icon

Sú tu osoby, ktoré nemali Covid-19?

5. júl 2021

Tak rozmyslam a zaujima ma ci su tu osoby, ktore od zaciatku situacie s Covid ho este nemali? Pricom ste normalne fungovali v praci, ziadne domasedenie, testovanie a vakcina. Dakujem.

Strana
z6
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
hellwant
10. júl 2021

@majamat narazal som ked mal clen rodiny priznaky a dalsi to nechytili aj take pripady boli.
Dalsia vec ak prekona clovek chripku mal by mat clovek protilatky a byt chraneny a dostane ju aj tak znovu lebo chripka zmutuje a menia sa vakciny. To je v tejto veci podobne asi s Covidom, prekonate ale zmutovany mozte chytit. Vakciny tiez asi budu menit, prave preto by som netvrdil, ze prekonanie lepsia ochrana, mozno to je rovnocenna ochrana.

anita1978
Odpoveď bola odstránená
majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
strudlikmalicky
11. júl 2021

@majamat Ja som to takto mala s PCR testom. Išla som so synom spolu, on úplne bez príznakov, zdravý bol pozitívny. Ja vtedy už príznaky ako nádcha, hrdlo ma len tak trošku škrabalo, ale cítila som sa nejak chorá a negatívny výsledok. Až keď som sa z toho dostala tak mi vyšiel ďalší PCR test pozitívny, to už som bola vlastne fit.

marion09
11. júl 2021

Ako pozeram....z 5,5melona Slovakov ho malo len tolko.... Odkial potom "ti hore" brali cely rok tie cisla?

majamat
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6