icon

Sú vitamíny Dr. Max naozaj kvalitné?

8. nov 2025

Prosím, aký máte názor na produkty od Dr. Max. Konkrétne vitamíny. Sú naozaj kvalitne, alebo menej ako iné značky. Konkrétne pozerám v E-shope probiotika. Neviem, kúpiť od nich, alebo inú značku? Vďaka za názory a skúsenosti.

anonym_d674b9
8. nov 2025

ked som brala vit D z dr max tak som mala v krvi absenciu kedze sa liecim na stitnu tak krvne testy absolvujem pravidelne, mne moja doktorka povedala, aby som skusila inu znacku...a potom uz vysledky krvi boli ok....tak neviem ale kupujem aj dr max vitaminy kedze su 2+1 gratis

autor
8. nov 2025
@anonym_d674b9

ked som brala vit D z dr max tak som mala v krvi absenciu kedze sa liecim na stitnu tak krvne testy absolvujem pravidelne, mne moja doktorka povedala, aby som skusila inu znacku...a potom uz vysledky krvi boli ok....tak neviem ale kupujem aj dr max vitaminy kedze su 2+1 gratis

@anonym_d674b9 ved to. Kupujem od nich magnesium, B, C.

anonym_e5de07
8. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_d674b9 ved to. Kupujem od nich magnesium, B, C.

@anonym_autor ja som užívala dečko a mám ho v norme a tie ich železo a tiež sa zvýšili hodnoty

stellarstar
8. nov 2025

Užívala som pravidelne ich zn vit D³ a vzdy som mala dobré výsledky. Užívala som aj mg, aj výťažok z červenej ryže atď aj probiotika ich zn mám z chladničke teraz. To že je to lacnejšie ako ina zn neznamená že nie sú dostatočne dobre

anonym_7f8d5d
8. nov 2025

@anonym_autor kvalita slabá,muž je farmaceut a teda nekupujem ich značku vôbec

kuriatko77
8. nov 2025

@anonym_autor nakupujem v tejto lekárni často ale produkty ich značky nikdy 😅 neverím ich účinku ale to je len môj názor

antonka
9. nov 2025

Od dr Max vôbec žiadne produkty 😬😬 či už len sprej do nosa vyriedeny, bez účinku... Manžel mal larynox a ...úplne vyprchany po pár dňoch... Sirupy pre deti tie "náhrady " ani nehovorím 🫣
My Vitamíny a podobné produkty berieme len z Justu Hlavne za vitamíny - Narosany v tomto prechodnom období + kopa iných veci no

anonym_323be8
9. nov 2025

Slabsia kvalita, nekontrolovane
Skus nieco lepsie

klara_2798
9. nov 2025

@anonym_autor radšej by som stavila na overené značky

mara66
9. nov 2025

Vyhýbam sa produktom Dr. Max, párkrát som porovnala množstvo účinnej látky (napr. živočíšne uhlie, kalciovú masť) s inými výrobcami a stačilo mi. Za akože výhodnejšiu cenu dostanete slabší liek.

autor
9. nov 2025
@mara66

Vyhýbam sa produktom Dr. Max, párkrát som porovnala množstvo účinnej látky (napr. živočíšne uhlie, kalciovú masť) s inými výrobcami a stačilo mi. Za akože výhodnejšiu cenu dostanete slabší liek.

@mara66 dakujem

rozculena
9. nov 2025
@mara66

@mara66 čo porovnávaš na živočíšnom uhli?

marek775
9. nov 2025

Ano, jednoznacne, bez akychkolvek problemov. To nie je vec nazoru ale kvality vyrobnej praxe a nezavislych hodnoteni tretich stran - okrem inych aj napriklad cesky dTest.

anonym_d4aee9
9. nov 2025

Masti od bolesti Dr.Max, riedke ako voda, žiadne účinky, vitaminy tak isto. A vôbec nie su tak lacné.Nikdy viac, radšej trochu priplatiť, kde viem, že su účinne látky .Naco dávať do seba niečo, čo nemá žiaden účinok