Suché fľaky na stehnách: Ako ich odstrániť?
Ahojte neviete mi poradiť z čoho to môže byť? Uz druhy rok sa mi to opakuje ako skonci jesen a zacne zima prvy krat mi to zmyzlo same pomerne rychlo( respektive uz si ani nepamatam co som si nato vtedy davala ) no tento rok ma to drzi nejako uz dlhsie su to take suche flaky na stehnach ( minuly rok som to mala aj na bruchu) tento rok to mam iba na stehnach a nie a nie sa toho zbavit ..dakujem za pomoc 🙏

@lucia3296 ako je pravda nenosim vyslovene iba bavlnu ale uz druhy rok to mam ked zacne zima ja uz som myslela ci nemam alergiu na zimu 🙈
@veronikadamianko môže to byť aj pleseň. Na podobné fľaky mi dr.odporucila Imazol krempastu. Skús aj ty.
@pinkgirl to by bola moc velka nahoda ci? Kazdy rok ako zacne zima sa mi to vzdy opakuje ..ale inmazol krem pasta vysusuje ? To by mi vysusilo este viac asi
@pinkgirl ale ked si nebudem dat rady urcite skusim aj ten imazol ..dakujem za radu
Podla mna ked pises ze sa ti to robi na jesen to budu len suche miesta kt treba poriadne premastovat , moze to byt cez zimu je pokozka suchsia ja toto tiez mavam vzdy iba cez zimu , celkovo mavam aj pery ruky paty suche vzdy iba cez zimu, skus natierat obycajnou vazelinou , paradne hydratuje a nedrazdi

Moja dcéra to mala ...kozna povedala ze tak reaguje telo na veci zo polyester,elasten...teraz uz len davam 100% bavlnu a už sa to neobjavuje...