icon

Suché oči a úľava od Hylo Care kvapiek

13. apr 2025

Ahojte pisal som tu prednedavnom ohladom suchych oci … palia ma rezu cervene ani velmi nesu ,no studeny vzduch a celkovo kolujuci vzduch je premna peklo .. na očne som objednany o 2 tyzdne a ja neviem ani ako mam tie 2 tyzdne fungovať.. kupil som si hylo care kvapky no parkrat som ich uz dnes kvapol ale velky rozdiel necitim … co by mohlo pomocť? Nikdy som takto suche oci nemal, vlastne ja ani neviem ci su suche alebo je problem v niecom inom ale je to velmi obmedzujuce ak to niekto zažil tak vie..

Strana
z2
kacikaci1
20. apr 2025

A u doktora Ti co povedali? Co si dávaš do oči? Ja mam teraz hylo dual a od tej znacky masť na noc.

autor
21. apr 2025

@kacikaci1 mam hylo care + nejake slabe kortikoidy mam len zapalene tie oci nevedia z coho no… tak mi skusili dat aj kvapky na alergiu no stale su lepsie a horsie dni teraz znova stipu palia rezu …

kacikaci1
21. apr 2025

Tebe je vidno aj ten zápal na očiach? Máš ich červene alebo?? A nemávaš tie oči aj unavene?

autor
21. apr 2025

@kacikaci1 su aj cervene take zilky no nie nejak velmi…co ja viem ci unavene no proste toje neprijemne cele dni dookola toto zazivat

kacikaci1
21. apr 2025

Nemal si covid??? Mne tieto problemy začali po covide. Viem, aké to je. Prestala som sa malovat a aj celkovo kozmetiku nedavam teraz okolo oči. Teraz na sviatky som sa namalovala a včera oči horšie tak meviem či tým alebo fúkanim v aute, vlastne aj vonku🤷‍♀️

autor
21. apr 2025

@kacikaci1 som chlap a covid som nemal … podla mna to je alergia lebo nieje to vzdy rovnako zle … no cital som aj syndrom sucheho oka dokonca sjogrenov syndrom podobne priznaky ma a toho sa len tak nezbavis tak snad to prejde lebo ma to velmi obmedzuje

kacikaci1
21. apr 2025

Na suche oči je myslím test. Ten Ti nerobili?
Ja to mám podobne tak tiež skúšam 🤷‍♀️ akurát, že ja cítim aj únavu oči niekedy a niekedy zaa nie

autor
21. apr 2025

@kacikaci1 nie to mi nerobili …

anonym_ab850c
11. nov 2025
@anonym_autor

@kacikaci1 nie to mi nerobili …

@anonym_autor zdravím. Už ste vyriešili tie suché oči?

Strana
z2