icon

Sucho v ústach a vysoký tep

26. aug 2021

Ráno som sa zobudila na pocit,že mi je neskutočne zle. Ako som vstala začalo sa so mnou točiť,sucho v ústach. Tep som si namerala 128 tlak som mala 120/80. Deje sa mi to intenzívne uz štvrtý deň. Vyšetrenia ,čo som pochodila pred rokom všetko v poriadku. Chystám sa kolobeh vyšetrení absolvovať opäť. Lekári na mňa už pozerajú ako na hypochondra. Niekedy mi aj tlak vystúpi na 180/115 tep nepravidelný 130. Samozrejme verdikt lekárov psychika,tetania. Samozrejme ,keď človek má tieto stavy aj tri ky za týždeň,tak psychika pracuje. Ja sa už neskutočne bojím,že vďaka týmto stavom prídem o prácu a hlavne o rodinu,lebo už nikto nemá na mňa nervy. Neviem,či som jediná, ktorá ma taký pocit,že lekári problém neriešia a hneď verdikt tetaniu. Tie moje stavy sú tak príšerné,že dnes mám v práci voľno,tak asi celý deň prelezim, nakoľko takýto záchvat má neskutočne vycerpava. Popravde už strácam chuť aj žiť.

Strana
z2
lagunka0000
26. aug 2021

@mimimoje nie cítim sa normálne. Dnes poobede som zaspala a zobudila som sa ako mi silno bije srdce nie rýchlo len som ho riadne cítila ale tep som mala dobrý 73 a ten tlat vyšší

moncica29
10. aug 2023

Ahoj no čo nieje lepšie nezistili niečo ? Momentálne to mám tiež sucho v ústach a tep zvýšený ,tak mám tiež dobrý ako aj ty ;(

Strana
z2