icon

Suchý dráždivý kašeľ

25. apr 2025

Dievčatá čo je to za vírus? Už som to mala viac krát a viem že mi nikdy nič nepomohlo len to prežiť.
Je to tak strašne nepríjemné, neviete čo to je za svinstvo?
Z ničoho nič začnem kašľať. Sucho a tak že sa idem zadusiť. Trochu mi pomôže napiť sa a najhoršie je to večer q v noci. Skúšala som tussirex, stoptusin, ditustat, tussin, beriem antibiotika ktoré na ten kašeľ aj tak nikdy nezaberá.
Vám na to niečo niekedy pomohlo?
Nejaký tajný recept? Naozaj je to veľmi veľmi nepríjemné keď to príde

autor
25. apr 2025

A prečo beriem antibiotika keď to nezaberá prosím neriešme. Doktor predpísal tak beriem lebo mu verím a vždy naivne dúfam že to zaberie. Trvá to tak týždeň.

marienka1989
25. apr 2025

Brali ti krv a stery? U nás je momentálne rozšírený čierny kašeľ, syn má podozrenie, čakáme na výsledky, to čo opisuješ má presne aj on, len jeho teda drhne kašeľ každú minútu, odkedy berie antibiotiká, tak je to trošilinku lepšie....

jaroe
25. apr 2025

ja mavam takyto nechutny kasel takmer pri kazdom respiracnom ochoreni. Aj tri dni a tri noci sa idem zadusit kaslom. Az svalovica na bruchu niekedy. Neviem, ci nieco na to zabera, ale vzdy to prejde do vyskasliavacieho stadia a uz je dobre.

autor
25. apr 2025
@marienka1989

Brali ti krv a stery? U nás je momentálne rozšírený čierny kašeľ, syn má podozrenie, čakáme na výsledky, to čo opisuješ má presne aj on, len jeho teda drhne kašeľ každú minútu, odkedy berie antibiotiká, tak je to trošilinku lepšie....

@marienka1989 ano vždy mi berú krv a nikdy nič nevyjde

autor
25. apr 2025
@jaroe

ja mavam takyto nechutny kasel takmer pri kazdom respiracnom ochoreni. Aj tri dni a tri noci sa idem zadusit kaslom. Az svalovica na bruchu niekedy. Neviem, ci nieco na to zabera, ale vzdy to prejde do vyskasliavacieho stadia a uz je dobre.

@jaroe ja nezačnem vykašliavať. Aspoň som nezvykla
Uvidím ako teraz

lilinka76
25. apr 2025

Teraz kvitnú stromy a rôzne byliny. Nemáš to alergického pôvodu?
Inak, ja mávam často pľúcne chlamýdie, tie Ti vyšetrovali?