Suchý kašeľ - babské rady
ahojte baby
Poslednych par tyzdnov ma stale v noc chyti suchy kasel, vcera uz to bol priam zachvat. Nakoniec to poriesil termofor na hrudi, nejake tie hlieny sa uvolnili a hned bolo lepsie.
Spomenula som si ze existuju aj nejake domace recepty ako mast s niecim a niecim, pripadne eukalyptove oleje alebo tak, akurat si uz neviem spomenut.. takze sup sem s navrhmi 😎
lieky nechavam ako poslednu moznost, prvy trimester je prvy trimester 🙂
Ja zase poznám cibuľový sirup: do pohára ukladáš striedavo koliesko cibule, posypeš cukrom (alebo poleješ medom), na to koliesko citrónu. Toto dookola, kým nemáš plný pohár. Dáš na chladnejšie miesto, pustí to hodne šťavy, tá sa je po lyžiciach (len už nepamätám koľko). 🙂
Cibulová šťava sa užíva podla potreby. Plus čaj s materiny dúšky alebo skorocelu. Ale len s mierou, niekto možno napíše, že v prvom trim. nesmieš, ale tak moje dve decká to zvládli. Skoré uzdravenie.
@nanervy_2 skús cibuľový sirup a cibuľový čaj, to je na respiračné ochorenia http://www.zdravieastyl.sk/prirodna-medicina/25...

@nanervy_2 mne na to zabera cviklovy sirup, rozrez cviklu,vyhlb dieru a násyp cukor do vzniknutej jamky. Daj na teple miesto, cvikla pusti stavu a to po lyzickach pi.