icon

Sumamed na streptococcus pyogenes

29. máj 2025

Ahojte,v skole je daka bakteria. Mne to chytilo dutiny. Dostala som sumamed. Dnes mi suseda hovorila, ze mala ma anginu a strept.pyogenesa. chodi do rovnakej skoly. Mam ist na vytery po dobrati? Diky.

jarmila2010
29. máj 2025

dcera sa trapi s dutinami a bolestami hrdla(vacsimi,mensimi...vcera vecer a dnes rano to vyvrcholilo) uz vyse tyzdna... dnes dostala antb a hned jej aj urobili vytery...mame volat o vysledky v pondelok,ale ze tie antb by mali pomoct ...dr o kontrole po dobrati liekov nehovorila

autor
29. máj 2025
@jarmila2010

dcera sa trapi s dutinami a bolestami hrdla(vacsimi,mensimi...vcera vecer a dnes rano to vyvrcholilo) uz vyse tyzdna... dnes dostala antb a hned jej aj urobili vytery...mame volat o vysledky v pondelok,ale ze tie antb by mali pomoct ...dr o kontrole po dobrati liekov nehovorila

@jarmila2010 a nasadili sumamed?

jarmila2010
29. máj 2025

nie...mala predpisany medoclav,ale nemali ho,tak jej dali augmentin

autor
29. máj 2025
@jarmila2010

@jarmila2010 mna 1den bolelo hrdlo, ani som prehltat nemohla.bez teploty.na druhy den to preslo do nosa. Dnes je to tyzden. A stale zlte sople, upchata dierka, uz aj bolest dutin, hlavy😩stale bez teploty, bez unavy..

autor
29. máj 2025
@jarmila2010

nie...mala predpisany medoclav,ale nemali ho,tak jej dali augmentin

@jarmila2010 hmm.. mozno je na streptokoka. Aj ked syn dostal pri streptokokovi v-penicilin.

jarmila2010
29. máj 2025

ano,ani dcera nemala teplotu,ale na vecer sa jej zhorsovalo hrdlo...niekedy bolest hlavy...cez den s nurofenom celkom dobre ...dutiny ma tiez zahlienene...dnes rano sa zobudila s placom,ze nemoze prehltat...a aj teraz navecer opat(zatial mala,len 1tbl)...takyto stav ma od minuleho utorka...raz lepsie,raz horsie

jarmila2010
29. máj 2025

...ved,uvidis,ako ti bude v pondelok...podla toho volaj dr...

jarmila2010
29. máj 2025

..a ako dlho beries tie antb?