icon

Svalovka v medzinoží

6. aug 2023

Ahojte chcem sa spýtať či niekto mal niečo podobné v piatok som bola na kontrole som v 35tt všetko ok, dnes som sa zobudila ako keby som mala svalovku, tam dole, môže to byť tým že som spala celú noc len na jednom boku

lucia13022023
6. aug 2023

Ahoj, mňa ku koncu tie posledne týždne bolelo dole už všetko. Bol to pocit ako keby ma niekto "nakopal" alebo aj svalovka ako píšeš. Moja gynekologička povedala ze je to už v tých týždňoch normálne, že hlavička nalieha

doriiis
6. aug 2023

Neviem či to je tento prípad,ale ja mám svalovku tam dole po sexe obcas

majamat
6. aug 2023

velmi podobne boli lonova kost, casto sa to vyskytuje v tehu. ja som to mala a aj moja sesta a je tov lemi neprijemne,
ale tiez ma dost tahali svaly okolo celeho brucha. a aj tam dole.

takze ano, toto sa v tehu vyskytuje.

autor
6. aug 2023

@doriiis to asi nie sex som nemala už týždeň

jaskolka
6. aug 2023

Je to normálne, najmä v takom pokročilom štádiu tehotenstva, keď hlavička tlači na panvu a švy sa v nej rozširujú. Po pôrode to prejde, len vydržať, nič iné sa nedá urobiť

rurutiax
6. aug 2023

Ja mám to isté čo popisuješ. Budem začínať 40tt a posledné 2 týždne ma to dole riadne bolí. Už ma to bolí nonstop, niekedy menej, niekedy viac. Pociťujem to najviac, keď sa prevaľujem z jedného boku na druhý, pri vstávaní, ani nohu pomaly nedokážem zdvihnúť pri obliekaní ako to bolí. Bolí to aj pri chôdzi, ale nie až tak. Presne ako píše hore, ako keby ma tam niekto nakopal alebo ako svalovka. Ja už len čakám kedy sa krpec narodí a prestane to. U teba sa to pravdepodobne ešte zhorší, keď bude bábo naberať na váhe a bude to pretrvávať až do pôrodu.

jaskolka
6. aug 2023

@rurutiax presne, otáčanie na posteli bol horor, ako to bolelo. Pár dní po pôrode to uplne prešlo, ani neviem kedy, len už nič nebolelo.

rurutiax
6. aug 2023

@jaskolka Už sa teším, kedy to aj mňa prejde, lebo toto je môžem povedať najhoršie čo som počas tehotenstva mala. :D