Svetlá verzus čierna farba vlasov
Čaute, samozrejme zalezi aj od typu cloveka, no zaujima ma v akej farbe sa lepsie citite vy? Ďakujem.
mala som tmavé, teraz si nechávam vyrásť svoje bledohnedé a cítim sa tak lepšie 🙂
Ja mam uz dlho svetle a premyslam nad tmavsou, len sa neviem odhodlat a ci to je vobec dobra volba..
no rano bych se nejradeji nevidela vubec..ale pres den "na svetle" blond..vecer na romantickou veceri bych chtela barvu svudne rezky..a v noci treba cernou.. 😉
Ja mam svojetmavohnede az do cierna a musim sa uz farbit, davam si farbu tmavohnedu, no velakrat chyti na cierno. Paci sa mi aj pekne cokoladova ako mliecna cokolada, ale asi by mi tak nechytila. Raz som si dala orieskovu farbu, cize svetlejsiu ako je moja prirodzena a vyzerala som strasne. Mne asi sveltejsie vlasy ako mam svoje nehrozia.
@tatiana7777, kamoska je prirodzena blondinka aj chlpky ma svetle a to uplne vsade. No davala si tusim este melir svetlejsi, ma modre oci, podla mna jej to neskutocne svedcalo, vyzeralo to max. prirodzene. Potom sa zafarbila na hnedo dost tmavo a mne sa ta nepaci, som zvyknuta a jej blond. Ale zas jej nove kolegyne, kt. ju ako blondinku nepoznali jej to chvalia a ona sa sama citi lepsie, vraj sa predtym citila nevyrazna. Ja som ju s tymi novymivlasmi videla len na fotke, nepacilo sa mi to, ale ktovie nazivo by som po case mozno znemila nazor, ale tazko.
ja som vyskúšala už skoro všetky farby ale ako čiernovlasá sa cítim najlepšie jasne aj strih mi teraz max. vyhovuje ale každý kto ma pozná hovorí že táto farba sa mi hodí najviac 🙂
@tatiana7777 moja prirodzena farba a do toho melir cez čiapku to je bomba
ja som mala už všetko- blond, svetlo hnedá, tmavo hnedá, červená, hrdzavá, čierna... 😀
posledné roky som bola špinavá blond a teraz si mesiac užívam tmavé ( čokoládová a červená zamiešané) a neviem si vynachváliť
a tiež som sa už cítila nevýrazná, bledá, stará, chýbala mi iskra 😀 😀
a v tmavej sa cítim super 🙂
mnohí hovoria,že tmavá robí staršou, ale mne práve mnohé baby povedali,že som omladla 😀 a cítim sa tak aj ja
podľa mňa, niekoho práve blond robí staršou, zvýrazní chyby pleti.....
ťažko radiť
záleží od typu pleti a vnútorného nastavenia- čo chcem a či to vyjde a stotožním sa s tým
ale fakt je, že farba urobí moc ( dobrého aj zlého)
takže ja teraz fičím ako tmavovláska 😀 😉
tmavá mala som už všetky druhy
Ahojte. no ja som skúsila hnedu farbu,ale strašne som ostarla :D Tak šla naspať blond. Akurát teraz som si zas dala zafarbit vlasy vrch blond a vzadu spodok čierna vyzera to zaujímavo a neni to nejaká veľka zmena. Ale tá čierna dobre ukáže popripade môžte vyskúšat červene..
Inak ja som bleda do tváre ja keby si dám celé čierne tak som ako smrtka🙂
Ja som totiž včera vymenila melir za blond a mam to oranzovo-biele :( tak teraz premyslam ze ci tmavsie alebo len o 1odtien.
Ja mam tmavsie hnede, mavala som do rysava, to bolo fajn, aj take gastanove, orieskove, raz som si dala skoro ciernu, to bol des, vyzerala som ako vdova 😅 takze teraz sa farbim na cca. taku farbu, aku mam, len zakryvam sediny. Blond by som asi nevedela byt, nikdy ma to ani nelakalo.

@tatiana7777 jednoznacne svetla 🙂