Svetlo na konci tunela a bolesť hlavy
Dobrý večer mala som taký stav dnes som padla
A videla som samu seba a ocitla som sa na mieste kde bolo tmavo tma a tunel predomnou ako keby a postava predomnou celá žltá. Žiarila neskutočne bolo my tam veľmi dobre taky neopísateľný pocit dobrá som cítila
A približoval sa ku mne a ja som cuvala do zadu.
Cupela som ocitla som sa na zemi a hlava ma bolela 3 dní.
Čo to mohlo byt ďakujem už 2 krát som to zažila
@sisa_s tak človek sa zlakne že to to je ale poviem Dr. Ďakujem
@sisa_s ako keby som tam bola neviem no nezdalo sa to podľa mna
@mirusik55555 myslim, ze najlepsie bude poradit sa s lekarom, nikto z nas ti neporadi lepsie ako lekar a evidentne nas tu vela ani takuto skusenost nema, drzim pase
No....ak si dnes spadla a 3 dni ťa bolela hlava ani nechci vedieť "čo to mohlo byť"
@mirusik55555 ja nemam, ale znama, starsia pani, take zazila. Spadla a ocitla sa v tme, v tuneli akoby, kde ziarilo svetlo. Vravela, ze tam bolo tak dobre, ze nechcela ist prec. Ale nakoniec sa vratila. Prebrala sa a bolela ju hlava, lebo si ju udrela. Ona vravela, ze sa mohla rohodnut, ci ostane alebo sa vrati.
@sisa_s ja som aj bez liekou toto videla dozadu vtedy som to nebrala mala som 5 rokou
@ciernysokol áno dobre tam bolo aj mne
@acer11 co

Ist k neurologovi a zmenit liecbu, toto je uz aspon 4.debata, kde riesis pady a epilepsiu, pri zachvate sa mozu vyskytnut zrakove a sluchove halucinacie, ziadne strety s druhym svetom 🙄