icon

Svrbenie a pálenie

zuzulik27
15. dec 2015

ahojte baby. uz rok mam ten isty problem. svrbenie a palenie vaginy, ale zvonka. teraz som si odsledovala ze je to v drvivej vacsine po kazdom utreti toaletakom. ale pouzila som aj obycajne vreckovky, aj vlhcene. vsetko rovnako zle. po utreti to po istom case prestane, mam pokoj, az do dalsej toalety teda. a takto stale dookola. uz aj intimny gel som zmenila, na cas som vylucila ze len vodou som sa umyvala ale to nemalo vplyv. a ano, ked sa umyvam vodou, normalne vecer vo vani tak nemam problem. nepouzivam intimky lebo aj tie to zhorsovali, akurat anionove mi neskodia no ani nepomahaju. vybrala som aj atb. do posvy ale vobec nepomohli. naposledy vyter ok. cely zivot nic a tento rok sa neviem zbavit toho problemu, ja neviem co mam robit. brala som aj probiotika oralne, nepomohli. cytologia vysla ok. ked som si robila vyplach rosalginom tak ma to vo vnutri strasne stipalo vsetko. takze som ho zrusila. ja neviem co dalej lebo je to fakt otravne... ☹ ak mate niektora skusenost prosim dajte mi vediet. dakujem

Strana
z2
katrin21
15. dec 2015

@tomasko27 nuz, tak potom treba kondom pouzivat, kym sa neubezpecite, ze je streptokok prec... ale na neho je super koloidne striebro.... uzivat vnutorne...
a tiez biorezonancia.... uplne važne.

smoulingirl
16. dec 2015

@zuzulik27 ahoj, ja som mala podobne problemy a velmi mi pomohol multi gyn v kombinacii s gynoflorom.

tomasko27
16. dec 2015

@katrin21 No ja mam toho streptokoka od zaciatku tehotenstva.Na chvilu som sa ho zbavila po liekoch ale vratil sa.My ani pohlavny styk nemame lebo mam problemy teraz v tehotenstve to je len take no aby sa nepovedalo ze nevedieme sexualnt zivot.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zuzulik27
autor
16. dec 2015

@katrin21 aj po prelieceni atb. s tym ze sex nebol pocas ani potom mi ostali priznaky. takze neviem ci to moze mat vplyv. ale manzel sa nikdy nepreliecoval. je dost mozne ze ano nieco ma ale on tvrdi ze ked nema priznaky tak nemoze mat problem. tak asi tak. k lekarovi nepojde. takze si mozno ako pise tomasko27 tiez vzajomne odovzdame "problemy"

katrin21
16. dec 2015

@zuzulik27 on k lekarovi nemusi ist, staci ked ty povies lekarovi a on ti da pre neho masticku. Je normalne, ze muz nemusi mat ziadny priznak, ano maju mocove cesty a pohl.,ustrojenstvo anatomicky ine, ina podmienky, takze muz malokedy ma problem.. moze mat nejaky jemne cervenkasty vysyp napr..ale vobec nemusi...

zuzulik27
autor
16. dec 2015

@miriam11 ale ved som pouzivala biely, boli na nom mackovia sice lebo bol pre deti. ale skusim ten z DMky

zuzulik27
autor
16. dec 2015

@katrin21 ale moja "uzasna" gynek. mi pre neho lieky nepredpise...

zuzulik27
autor
16. dec 2015

@smoulingirl to su obidvoje probiotika do posvy?

lunkaa
16. dec 2015

Mam rovnaky problem, taha sa mi to od leta. U gynekologa som kazdy mesiac. Zacne sa mi to palenim a svrbenim okolo "vchodu" potom sa prida k tomu palenie. Zacinam mat z toho averziu voci sexu ☹. Pricinou bude pravdepodobne stres. Lekar mi poradil IALUNU, VAGILACT,predpsal mi lalugen plus masticku, beriem uz aj candi stop, cesnakove tobolky, na noc probiotika a stale som v zacarovanom kruhu, uz som zufala a nevladzem uz ...

katrin21
16. dec 2015

@zuzulik27 ved to je klasicka masticka, CAnesten.. mozno ju kupis aj bez predpisu...
a zmen lekarku, ked si nespokojna. naco si u nej

katrin21
16. dec 2015

@lunkaa tak isto manzela preliecit

lunkaa
16. dec 2015

@katrin21 od leta uz bol 2x prelieceny tabletkami, tak isto aj ja. Kedze to dostavam po menstruacii, on v tom bude asi nevinne

zuzkalujza
16. dec 2015

Tiez sa s tym trapim uz od jula tohto roku. Kazdy mesiac vag. zapal a lieky. Ci dnu do posvy, alebo normalne, probiotika, homeopatika... bez sexu som od augusta. Doktor uz nevie co somnou. Som tam s tym 2 x do mesiaca ☹ uz som zufalaaaaa. Upravila som stravu, vymenila komplet spodne pradlo a nic.... ziadne zlepsenie. Dokonca som bola uz aj u ineho doktora no pochodila som rovnako..... vsetko na co ma testuju je Ok.. ci krv, alebo ster z vnutra. Nikdy som to nemavala a teraz od jula 11 krat ☹ ☹ ☹

katrin21
16. dec 2015

@lunkaa tak potom uz len posilnit imunitu, vysadit cukry a stale tie probiotika a tiez vytery , ak ti ich nerobili.. na candidu, ureaplazmu, chlamydie.. atd
To co sme pisali na prvej strane

katrin21
16. dec 2015

@zuzkalujza ako si upravila stravu? popis blizsie

inak, baby , mali ste tabletku Mykomax? tu nech vam este predpise...

lunkaa
16. dec 2015

@katrin21 robil mi stery, som si priplatila to specialne, rychlo ma nenapada ako sa to vola, som volala sestricke, ze vsetko negative. Ureaplazma je v tom tiez zahrnuta? To u gynekologa ci urologa? Dakujem za reakciu 🙂

katrin21
16. dec 2015

@lunkaa ja neviem, to sa musis ty opytat, ci ta aj na to testovali... normalne gyndoš to robi..

smoulingirl
16. dec 2015

@zuzulik27 oboje sa aplikuju do vnutra, gynoflor su lactobacily v tabletkach, multi gyn je gel na baze aloe vera. Je trochu drahsi, stoji okolo 12€, skus hodit do goole, maju aj vlastnu stranku kde sa docitas viac, nechcem tu robit reklamu. Mali by ho mat aj v lepsich lekarnach. Ja nedam na tuto kombinaciu dopustit, problemy zmizli po prvej kure, teraz pouzivam len obcas preventivne.

@zuzkalujza
@lunkaa

Ak sa nepotvrdili kvasinky, mycomax nie je dovod uzivat.

zuzulik27
autor
16. dec 2015

vdaka baby, inac neviete ci je rozdiel v cene pri tom gynoflore a multigele ked mi ho predpise lekarka a ked si ho kupim bez receptu?

smoulingirl
16. dec 2015

@zuzulik27 tu som nasla info ku gynofloru, gel asi nie je na predpis

https://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/gy...

anickaa1983
12. aug 2017

@lunkaa ahoj, vyriesila si svoj problem s tym svrbenim?

Strana
z2