Svrbenie pokožky v 8tt
Dobrý deň, poraďte mi prosím. Som v 8tt a neskutočne ma svrbí celé telo, trosku si poškriabem a potom to už ide... Ísť s tým ku kožnej? Ktorá mate skúsenosti? Ďakujem za každú radu a skúsenosť 🙂 pekný deň.
Ahoj, povedz to na poradni a skus ist na lacno. Ja byt tebou, poprosim bud gynekologa, alebo obvodneho, aby Ti zobral odber krvi na pecenove testy!
Nemusi ist o nic, ale mozu byt pocas tehotenstva zvysene, co je dost nebezpecne. A za jeden odber nic nedas, ak to bude OK. Nepodcenuj to. Drzim palce
Aj mňa všetko svrbelo, treba sa natierať každý deň.
@ivanulla testy si urcite dajte urobit. Pecen a neprechodne zlcove cesty sa casto prejavuju svrbenim. Moze to mat, ale samozrejme uplne inu pricinu. Ak by ste nenasli pomoc, skuste aj homeopatiu. Hlavne ak ste tehotna, aby ste zbytocne nebrali zatazujuce lieky. Drzim palce.
Ano, ma to nieco s pecenou. Mna v januari brutalne svrbeli nohy, na zaciatku tehu. Potom som vsak v 7.tt potratila. Teraz beriem nalacno 3x denne 5 tabliet chlorelly, tak asi to pomaha na pecen, a nic ma vdaka P.Bohu nesvrbi. (11tt).
Ale daj si spravit pecenove testy. Ja som mavala opakovane zvyseny bilirubin, ale odkedy beriem chlorellu a enzymy,.zlepsilo sa to. Teraz mi brali na to krv, a mam to 1.krat v poriadku. Chlorellu ale beriem uz 4 mesiace.

je tu kopec diskusii s taktou témou, nájdeš isto nejakú aj z minulého týždňa, len si to daj vyhľadávača 🙂 nič nové alebo iné ti baby neporadia ako poradili tam