Svrbivá krupička na rukách
Ahojte, pravdepodobne ide o alergickú reakciu alebo reakciu na niečo...ale na viacerých miestach prstov na rukách sa mi vytvorila akoby svrbivá "krupica", keď to zatlačím, tak z toho výjde číra tekutina. Neviete mi poradiť, čo mám na to dať? už sa mi stalo párkrát, a keď vyšla z toho tá vodička, tak sa to zahojilo, ale mala som toho menej, teraz sa mi naraz vytvorilo toho viac a svrbí to ako šľak...ďakujem
@jaruna123 svrab to na stopro nie je, nemala som to odkiaľ chytiť, keďže som iba doma s dcérkou, nikde nechodíme...to, čo mám je alergická reakcia, mala som to už niekoľkokrát z prípravku na škvrny, len menej...a pri svrabe si robia "červy" cestičky, čo srbí, viem ako vyzerá, keďže som pracovala pri rómoch a zisťovala som si to, našťastie nikdy nedostala, také zanedbané deti sme nemali...a ja sa nepýtam, čo je to, viem, že je to reakcia na chémiu, čiže alergická reakcia, len sa potrebujem toho zbaviť ...
@jaruna123 nemala by som kde získať svrab, nikde nechodím, som doma...nechodím ani do obchodu ani k lekárovi, proste nikde...u nás sa covid zhoršil, takže sedím iba doma s dcérkou...
@stefka33 áno, vyzerá to tak ako na tom odkaze, ale mám toho iba trošku, najviac na ukazováku, plocha 2x1 cm a potom len pár bodiek..už som si zohnala mastičky, čo sa dajú voľne získať v lekárni...už sa mi to urobilo asi 3x v dospelosti, ale prešlo to bez všetkého, samé...
Mne pomohla najviac obyčajná modrá indulona. Najlepsie je si krém dávať po sprche keď je pokožka mokrá - samozrejme utrieť a asi do 10min. natrieť

@gabika4 svrab