Syndróm kanabinoidnej hypermézy
Ahojte, stretli ste sa s týmto prosím už niekto? Ja kukám ako vyoraná myš, pretože trpím rovnakými problémami ale o tomto syndróme počujem prvýkrát. Tieto ranné záchvaty cyklického zvracania a extrémnej bolesti v epigastriu, ktoré trvajú aj 72 hodín ma pripravili o prácu a aj o normálny život. Mám pobehané vyšetrenia a všetko mám v poriadku, idem aj na ct. Čo ma šokovalo, že pri tomto syndróme majú ľudia spoločný príznak a to neustále kúpanie a presne to mám, pri tej bolesti mi pomáha byť pod tečúcou sprchou alebo vo vani, som tam hodiny a iba dopúšťam teplú vodu. Ale na tú bolesť to aj tak nepomôže úplne, je to sústavná bolesť v epigastriu, ktorá nadrapuje na zvracanie. V jeden deň zvraciam aj 30x, už 2x ma kvôli tomu brala sanitka a nikto nevie čo mi je. A dnes čítam toto. Neviem ako to povedať lekárom a či o tom už vôbec počuli. Prosím ak máte predsudky, nechajme ich stranou a Ďakujem Vám za akúkoľvek odpoveď.
Z toho co viem, tak treba prestat s uzivanim, a pockat, ono to po case prejde. Ako dlho to uz mas?
A dufam, ze teda dalej uz nic neuzivas.
Nic na to nie je, len cas. Antiemetika na to tiez nezaberaju. Mozno skusit nejake lieky na bolest, aspon na ulavu pokial to neprejde.
@anonym_f73ac3 užívaním čoho?

Z toho co viem, tak treba prestat s uzivanim, a pockat, ono to po case prejde. Ako dlho to uz mas?
A dufam, ze teda dalej uz nic neuzivas.
Nic na to nie je, len cas. Antiemetika na to tiez nezaberaju. Mozno skusit nejake lieky na bolest, aspon na ulavu pokial to neprejde.