Ťahanie jazyka a tlak v krku
Zdravím,prosim vás mal niekto z vás také zvláštne ťahanie jazyka do zadu,tlačenie v krku a trpnutie jednu stranu tvare prosim.
Liečila som sa na panické ataky možno je to stoho?
Je to také zvláštne stresujúce bojím sa
@guudy cítim stres,strach neviem čo skôr či na toaletu alebo vracať
@jamimo ano je to také aj si myslím že je to toto len ten strach ten stres je hrozný počas toho liečila som sa nato brala som sertralin 25mg rok s doktorom sme to už zastavily…nemám to každý ale ale dostávam to je to cudne a po pravde neviem ako nato a ešte ak mám povedať pravdu nechcem sa vrátiť k tabletkám pri bráni AD som necítila žiadny pocit ani šťastie ani smútok vôbec nič len neviem ako to všetko zastaviť a vraziť sa spat k svojmu životu bez strachu….chcem sa cítiť ako kedysi chcem zit ako kedysi…v aute sedím celý čas mi tŕpne tvar nechápem už tomu tak veľmi veľa ľudí sa stym trápi
@jamimo mala som aj terapie ktore boli videohovor nebolo to
Je to zvláštne myslím tá situácia keď príde 😢
Je to veľmi smutne že veľmi veľa znás stym bojuje
Prosim ťa ako by som si stym mohla sama pomôcť a dostať sa stoho je to už dosť dobre lebo pred rokom to bolo niečo hrozne ani pomyslieť nato nechcem😢😢 ďakujem ti❤️❤️
Nečakaj, to bude na antidepresíva. Keď ti nesadli tie prvé, môžu pomôcť iné
@autorka .... treba navštíviť psychiatra, nájsť psychoterapeuta, venovať sa sebe- dostatok pohybu, spánku, vitamíny, psychohygiena, sledovať spúšťače, vylúčiť neurostimulanty, nájsť si hobby- Arte terapia, animoterapia, vyhľadaj svojpomocné skupiny, blogy, knihy. Inšpiruj sa, nájdi svoju cestu. Skoré zlepšenie prajem!
@jamimo ďakujem veľmi pekne❤️❤️❤️❤️ budem sa snažiť stoho nájsť niečo aby mi to pomohlo ďakujem❤️ nechcem sa vraciat spat k antidepresívam znovu budem sa snažiť dostať sa stoho von bez AD
Ako sa citite po mesiaci? Ide to uz bez AD?
Ako sa citite po mesiaci? Ide to uz bez AD?
@norki áno chvála bohu ide to bez liekov neberiem vôbec nič sú dni že sa cítim dosť zle ale som si povedala že sa kním nevrátim a takto pokračujem

Ak sa ti nieco nezda, chod k lekarovi