icon

Ťažkosti s hrčou v krku: Čo robiť?

27. dec 2024

Na úvod peknú noc, kto nevie spať ako ja, táto noc nemá konca. Neviem spať, pretože mám v hrdle hrču ťažko sa mi preglga a neviem už čo robiť, ako to riešiť? Viete mi niekto poradiť? Liečim sa na štítnu žlazu, tak si myslím , že tam je problém , ale ísť na urgent? Neviem pomôžu mi tam alebo počkať do rána a ísť ku obvodnej. Teraz , keď sú svietky málokto robí tak poraďte. Ďakujem

nikpa
27. dec 2024

Hrca v krku nie je na urgent. Môže to byť aj zlé trávenie, prejedanie, psychika.... Treba to sledovať, po čom sa to objavuje, kedy to mizne

andrea1235
28. dec 2024

Ja to mam už asi 2 týždne na lavej strane bojím sa jesť aby sa mi tam niečo nezaseklo dráždi mi to hrdlo aj žalúdok už neviem čo s tým mám robiť bola som aj na urgentne s tade ma poslali na rengen a povedali mi že v hrdle nič nie je a krčna doktorka ma dovolenku do 2.1 neviem čo s tým do vtedy budem robiť

autor
28. dec 2024

Takže @nikpa nič z toho čo si napísala nie je môj problém, bola to reakcia liekov betahistin. Opuchol mi koreň jazyka, ale nikomu to neprajem ten hrozný pocit či je to na urgent alebo nie. Rengen toho moc neukáže ja idem na Ct krku, ale tiež ten termín ! Teraz sa sa dostať k lekárovi je ťažké, keďže sú sviatky.