Tehotenská cukrovka - výsledky.
Dievčatá, prosím o radu, možno aj zdravotníka, alebo aj z pohľadu pacienta.
Toto sú zle výsledky?
Nalačno a pred a po hlavnom jedle...

@sipika sú v poriadku. Mne diabetologicka tolerovala hranicu do 7.
@paulinkaa2 vravia mi, že prísnejšiu diétu treba vôbec nechápem
Kamaratka si takto znacila tiež a mala podobne hodnoty ako ty..tiez ju tlacili na diety a nakoniec jej tak zostalo zle, az odpadla a skončila na infuziach....vtedy jej primar povedal, ze ked ma hodnoty dobre, ma pocuvat svoje telo a nesilit dietovanie
mne sa zdajú byť ok... na začiatku som sa veľmi snažila, až tak, že ma motalo... tak mi nakázali dokonca chodiť s balíkom piškót,keby dačo. fakt neviem čo je zlé na hodnotách okolo 6 PO jedle...
Nalačno by malo byt tak do 5.1 ale ostatne ok
@sipika aj ti dala jedálniček?
Urcite netreba prisnejsiu dietu, do 6,2 je v pohodicke
@paulinkaa2 iba že na raňajky nie mliečne, celkovo mlieko nie je moc ok, men j zemiakov a ryže.. viac mäsa, vajec .. ale ja mám aj bezlepkovú diétu, tak sa mi to ťažšie, hlavne ak stále nechcem salámu a klobásu jesť.. milujem ovocie, aj to veľmi obmedzené
Daj si www.tehotenskacukrovka.cz
@sipika oni tvrdia vseobecne ze pozor s ovocim, ale pokial to nedviha cukor tak sa moze neobmedzene, ja som v kuse jedla jablka aj banan,nektarinky kyslejsie aj zemiaky som mohla celkom dost, aj klasicku ryzu netrebalo ziadnu naturalnu ani nic, treba sledovat co dviha cukor, k tomu vela zeleniny ked sa da a v pohode 🙂 mne sem tam vyskocil cukor aj na 7 a nic sa nestalo 🙂

Su OK