Je normálne, že tep na hodinkách skáče?
Je to normálne?…predtym sa mi to nikdy nezobrazovalo a teraz pozrem na hodinky a zrazu aj zo 100 na 40 a zas naspat na 100 v jednej minute…už dlhsiu dobu mám zdravotné problémy zatial neviem z čoho, bola som na holtry na tyzden ale musím čekat mesiac na výsledky a z tohoto mám trochu obavy kedze predtym som to nemala na žiadnom zazname.
Tie hodinky su blbost, neukazuje to dobre.
Vôbec by som sa hodiniek nadržala, sú nepresne. Okrem toho roky sa liečim na tachykardiu a vyšší tep človek hneď cíti. Zmeraj si sama na zápästí par x denne a budeš vedieť presne. Hodnoty niekde zapisuj ak sa bude dr na to pýtať.
Nemas problem s histaminom? Ja som mala vselijake tepy a aj som citila ako mi preskakuje srdce a okrem toho aj ine stavy z histaminu, ktore som vtedy nevedela z coho su. Ale postupne vylucovacou metodou som na to dosla a teraz ked si davam pozor sa mi to dlhsie nestalo. Mala som aj take ze v noci pri zaspavani mi busilo srdce, hodinky ukazovali fibrilacie, nemohla som zaspat a tak... nemusi to byt tvoj problem, len je to taka suvislost co sa tazko hlada.
@ninka297 mne to práveže ukáže keď ležím alebo keď som v pohybe tak mi to príde divné či to nemôže byt nejaká arytmia alebo niečo
@leila432 pôjdem na alergologiu tak uvidím či to neni z toho
Mne hodinky ukazujú plus mínus to co mam v reáli. Takéto skoky vetu nemám, možno skus napísať aké hodinky máš. Mne toto na samsungoch nikdy nespravilo
@nelka93 mam apple watch…myslím že by mali byt kvalitné za tú cenu preto je to divné že ukazujú toto keď predtým som to tam nemala
Ahoj. Prosim, doufam ze mi odpovíš. Zkusim obnovit tuto diskuzi. Mam přesně co ty!! Najednou z ničeho nic takhle pokles tepu. Jak ti dopadly výsledky? Melo to nejaky vliv nebo hodinky opravdu měřili špatně??
Mam take Apple Watch a děje se mi to ted taky. Nejake problémy se srdcem mam, a tohle me vůbec neuklidňuje. Kdyz vidim ten pokles
@kikuska1315 ahoj no mne z kardiologie vyšlo všetko v poriadku akurat mám tachykardiu tak beriem lieky na tep a mne sa to stáva furt že celu dobu mi hodinky ukazujú dajme tomu okolo 70 alebo 90 a medzi tým jeden záznam kde mám 40 alebo 45 ale je pravda že to vidím iba v záznamoch nikdy nie keď sa pozriem na aktuálny tep sa mi to nestane takze sama furt neviem či to meria zle alebo nie a keď som to povedala kardiológovi tak jedine čo mi na to povedal že že pokial tep neklesá pod 40 je to ok takze sa snažím si to nevšímať a nijak to na sebe necítim že by v tej dobe mi prišlo zle alebo niečo
Děkuji! Tak pod 40 jsem to myslim taky nikdy neměla. Ja to mam myslim trošku vypozorováno kdyz mi jakoby “přeskočí” srdce. A nebo taky jen ze záznamu no. Nekdy to mam 1x za den, dneska Treba 3x během dvou hodin. Tak taky moc nevim co si o tom myslet. Nevim jestli treba tohle zvládá psychika🤷♀️
@kikuska1315 tiež mi preskakuje srdce (extrasystoly) ale niekedy ich cely deň necítim a mám tam taky záznam ale možno je to tým no neviem alebo proste blbo ukazujú….ale tiež je pravda že mi to začalo ukazovať až po holtri tyzdnovom keď som ho mala tak ani raz takze by má celkom zaujímalo keby to ukázalo počas holtra či by niečo ukázalo

Podla mna hodinky nemeraju dobre, prstom citim, ze mi srdce bije ako splasene a hodinky ukazuju tep 60